Crima din Piaţa Constituţiei. Încă trei persoane au fost arestate şi una reţinută

Ultima actualizare:

    Încă o persoană a fost reținută în cazul crimei din Piața ConstituțieiFoto: Facebook
Încă o persoană a fost reținută în cazul crimei din Piața ConstituțieiFoto: Facebook

Momente dramatice s-au petrecut, azi, în fața Poliției Capitalei. Familiile a patru dintre agresorii implicați în crima din Piața Constituției, au jelit decizia anchetatorilor de a-i trimite după gratii. Trei dintre ei au fost arestați, iar unul a fost reținut. Cercetările continuă însă, iar în perioada următoare alte persoane vor fi audiate de polițiști și procurori.

Poliția a transmis că trei din cei patru agresori au fost prinși în urma unor percheziții domiciliare desfășurate joi. Aceștia au fost duși la sediul Poliției Capitalei, apoi, în urma audierilor, au fost reținuți pentru 24 de ore pentru omor, încăierare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

”Astăzi, cei trei bărbați au fost arestați preventiv, iar un alt bărbat  implicat în cauză a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore. Cercetarile sunt continuate de Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti și Serviciul Omoruri”, transmite Poliţia Capitalei.

Suspecţii au fost arestaţi
Suspecţii au fost arestaţi

Când au văzut dubele care îi duceau pe agresori după gratii, familiile acestora au început să se jelească. Două femei au încercat să își elibereze copiii din mâinile polițiștilor. În zadar, însă. Anchetatorii nu s-au lăsat înduplecați.  

Pe 29 septembrie, în jurul orei 22.30, poliţiştii au fost sesizaţi prin apel 112, în legătură cu un conflict între mai multe persoane, pe raza sectorului 5, în Piaţa Constituţiei, iar la faţa locului s-au deplasat de urgenţă echipaje de poliţie de pe raza sectorului 5, precum şi ale Brigăzii Rutiere. În urma scandalului un bărbat de 30 de ani a fost rănit, iar ulterior a decedat la fața locului din cauza rănilor suferite. Victima a fost ucisă cu violență, prin aplicarea unor lovituri în zona gâtului cu un obiect tăios. Celălalt bărbat implicat în confliect a fost rănit, suferind un traumatism la nivelul capului şi primind îngrijiri medicale la faţa locului, ulterior fiind dus la audieri. În urma acestui incident, Poliţia Capitalei a anunţat suplimentarea dispozitivului de ordine publică în zona Piaţa Constituţiei, urmând să existe echipe mixte de patrulare, în funcţie de situaţia operativă din teren.

Pe 1 octombrie, locuitorii cartierului Tei-Toboc, zona de case de lângă Șoseaua Petricani s-au tezit "înconjuraţi" de poliţie. Zeci de echipaje de poliție însoțite de mascați au împânzit străzile. Oamenii legii au intrat în 20 de case și au ridicat 21 de persoane. Erau căutați mai ales doi bărbați foarte periculoși, considerați”jupânii” zonei și considerați principalii vinovați de moartea bărbatului din Giurgiu în scandalul dintre două grupări de proxeneți înregistrat pe 29 septembrie în Piața Constituției. Cele două grupări, una din Giurgiu și alta din București s-au luptat în fața Palatului Parlamentului pentru exploatarea unor tinere în Germania. 

Până acum au fost trimise după gratii 11 persoane, în acest caz..

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
ion iliescu 0 jpeg
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
pinguin chinstrap istock jpg
Joe Biden in timpul discursului din 7 martie 2024 Foto EPA EFE jpg
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net