Poliția are doi suspecți în cazul crimei din Piața Constituției. Unul dintre ei a mai fost condamnat pentru crimă

Ultima actualizare:

    Grupările de interlopi nu mai au teamă de nimic și au ajuns să se bată în Piața Constituției, lângă Palatul Parlamentului
Grupările de interlopi nu mai au teamă de nimic și au ajuns să se bată în Piața Constituției, lângă Palatul Parlamentului

Percheziții de amploare vineri dimineață în cea mai rău famată zonă din sectorul 2 al Capitalei, cunoscută sub numele de Tei-Toboc. Zeci de polițiști au intrat în peste 20 de case pentru a căuta doi suspecți asupra cărora s-au oprit anchetatorii în investigația crimei din Piața Constituției.

Prima zi de toamnă autentică a adus un”cadou”nesperat pentru locuitorii cartierului Tei-Toboc, zona de case de lângă Șoseaua Petricani. Zeci de echipaje de poliție însoțite de mascați au împânzit străzile. Oamenii legii au intrat în 20 de case și au ridicat 21 de persoane. Erau căutați mai ales doi bărbați foarte periculoși, considerați”jupânii” zonei și considerați principalii vinovați de moartea bărbatului din Giurgiu în scandalul dintre două grupări de proxeneți înregistrat pe 29 septembrie în Piața Constituției. Cele două grupări, una din Giurgiu și alta din București s-au luptat în fața Palatului Parlamentului pentru exploatarea unor tinere în Germania. Perchezițiile de vineri au fost coordonate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti.”După percheziţiile domiciliare, vor avea loc audieri la sediul Poliţiei Capitalei de către procurorii criminalişti din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Serviciului Omoruri, cu privire la faptele care fac obiectul cauzei”, se arată într-un comunicat remis news.ro de reprezentanții Poliției Capitalei. Dintre cei doi suspecți considerați capii grupului din București , unul a mai fost condamnat pentru omor tot după o încăierare sângeroasă între clanuri, de data aceasta în zona în care domiciliază. Fapta s-a petrecut în urmă cu 11 ani iar bărbatul a fost condamnat pentru omor și nu a ispășit toată pedeapsa, fiind eliberat cu mai mulți ani mai devreme grație recursului compensatoriu. Acum el este unul dintre principalii suspecți în omorul din Piața Constituției.

Povestea scandalului din Piața Constituției

În data de 29 septembrie, în jurul orei 22.30, poliţiştii au fost sesizaţi prin apel 112, în legătură cu un conflict între mai multe persoane, pe raza sectorului 5, în Piaţa Constituţiei, iar la faţa locului s-au deplasat de urgenţă echipaje de poliţie de pe raza sectorului 5, precum şi ale Brigăzii Rutiere. În urma scandalului un bărbat de 30 de ani a fost rănit, iar ulterior a decedat la fața locului din cauza rănilor suferite. Victima a fost ucisă cu violență, prin aplicarea unor lovituri în zona gâtului cu un obiect tăios. Celălalt bărbat implicat în confliect a fost rănit, suferind un traumatism la nivelul capului şi primind îngrijiri medicale la faţa locului, ulterior fiind dus la audieri. În urma acestui incident, Poliţia Capitalei a anunţat suplimentarea dispozitivului de ordine publică în zona Piaţa Constituţiei, urmând să existe echipe mixte de patrulare, în funcţie de situaţia operativă din teren. 

Citiți și

Care este cauza morții bărbatului implicat în bătaia din Piața Constituției

Percheziţii în zona Lacul Tei pentu capturarea unui suspect în cazul crimei din Piaţa Constituţiei

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net