Ce mai fac bolnavii celebri: Iliescu și Borcea rămân la spital, Tudose a fost externat

spital-medici.jpg

Medici în spital
Copilul este susținut în viață de aparate
foto: captura Facebook

Tot mai multe celebrități au ajuns în ultima perioadă la spital cu grave probleme de sănătate. Fostul Premier Mihai Tudose a fost internat, săptămâna trecută, la Institul ”C.C. Iliescu” după ce a suferit un infarct miocardic. Ion Iliescu, fostul președinte al României, a ajuns și el la același spital cu diagnosticul pericardită lichidiană. Iar Cristi Borcea, fostul acționar al Clubului Dinamo a fost internat la Spitalul Floreasca pentru o problemă la inimă.

Ion Iliescu a rămas internat la Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare "Prof. C.C. Iliescu". Medicii au decis ca acesta să rămână și miercuri, pentru a treia zi consecutiv, la Secția de Terapie Intensivă pentru a fi monitorizat în permanență. Decizia a fost luată având în vedere cârsta înaintată, 89 de ani, deși, după operația de pericardită lichidiană la care a fost supus pe 1 aprilie, doctorii spun că recuperarea decurge normal şi nu sunt probleme. Ion Iliescu ar putea fi externat la sfârșitul acestei săptămâni dacă  starea de sănătate îi va permite acest lucru.

Mihai Tudose, externat

Fostul premier Mihai Tudose, care a ajuns la spital săptămâna trecută după ce a suferit un infarct miocardic, a fost externat luni de la Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare "Prof.Dr. C.C. Iliescu".  Fostul premier a suferit, marţea trecută, un infact miocardic acut, el fiind supus unei proceduri de coronarografie şi angioplastie cu două stenturi, cu un rezultat foarte bun.

Lui Mihai Tudose i s-a făcut rău în timp ce se afla într-un restaurant din București  împreună cu Victor Ponta și Nicolae Bănicioiu.  Fostul premier avea o întâlnire cu colegii din Pro România, în condițiile în care partidul urma să-și prezinte lista pentru alegerile europarlamentare 2019. Înaintea evenimentului de lansare, lui Mihai Tudose i s-a făcut rău, iar colegii săi au sunat la 112.

mihai_tudose-nicu_banicioiu-pro_romania.jpg

Mihai Tudose și Nicolae Bănicioiu după ce s-a externat fostul premier
Fostul premier Mihai Tudose s/a întors la muncă
foto:Proromânia

Cristi Borcea, în spital sub pază

Cristi Borcea, fostul acţionar al echipei Dinamo, Cristi Borcea, rămâne internat la Spitalul Floreasca din Capitală. Medicii de pe secţia de chirurgie cardiovasculară i-au făcut o serie de analize amănunţite pentru a decide dacă îl vor opera sau îl vor tratament medicamentos. A fost transferat de la spitalul Penitenciarului Rahova . Acum este păzit în permanență de un gardian şi poate primi vizite, la fel ca în penitenciar, adică patru pe lună.

Cristian Borcea este încarcerat în Penitenciarul Rahova, din 8 februarie 2019, unde are de executat 7 ani şi 6 luni de închisoare, după ce i-au fost contopite pedepsele din dosarele retrocedărilor ilegale de terenuri şi transferurilor din fotbal.

 

Citește și:

Ion Iliescu rămâne la Terapie Intensivă. Care este motivul

Momentul şocant cu Mihai Tudose pe targă după ce a făcut infarct în restaurant

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1