Momentul şocant cu Mihai Tudose pe targă după ce a făcut infarct în restaurant

photo_1553675792355.jpg

mihai tudose targa
Mihai Tudose, scos pe targă din restaurant
foto: Mihai Ionescu

Marţi au fost chiar trei ceasuri rele pentru Mihai Tudose, fostul premier, care a suferit un infarct masiv. Politicianul se afla la un restaurant în Herăstrău când i s-a făcut rău. A fost scos pe targă din local şi transportat la Institutul de Boli Cradiovasculare C.C. Iliescu, unde medicii l-au băgat de urgenţă în sala de operaţie. Fotoreporterii Click! au surprins imagini dramatice cu momentele de panică în care fostul premier este dus la ambulanţă.

Moment de cotitură pentru fostul premier Mihai Tudose (52 de ani), care marţi a suferit un infarct. Politicianul se afla la masă cu Nicolae Bănicioiu, ex- ministrul Sănătăţii, şi Daniel Constantin (prim vicepreşedinte PRO România) la un restaurant din Herăstrău când a acuzat o stare generală proastă. El participa la o întâlnire cu colegii din Pro România, în condițiile în care partidul urma să-și prezinte lista pentru alegerile europarlamentare 2019. Practic lui Tudose i s-a făcut rău înaintea evenimentului de lansare şi a avut nevoie de o armată de oameni pentru a-şi reveni.

Filmul infarctului suferit de Mihai Tudose

Speriaţi, colegii săi au sunat imediat la 112, intrarea în parc fiind complet blocată. Martori la eveniment, fotoreporterii Click! au surprins imagini dramatice cu Mihai Tudose în timp ce era scos pe targă din restaurant şi transportat la ambulanţă.

photo_1553675792294.jpg

mihai tudose infarct
Colegii lui Mihai Tudose au sunat la 112
foto: Mihai Ionescu

"S-a creat ceva agitaţie în jurul acestui eveniment. Intrarea în Herăstrău a fost blocată de două maşini SMURD, o ambulanţă pe care scria cu litere de-o schioapă  «echipaj intervenţie» şi o maşină de poliţie. Ulterior, au venit câţiva poliţişti pe jos. Totul s-a desfăşurat în restaurant în cea mai mare discreţie. Angajaţii localului au tras perdelele cât timp medicii l-au resuscitat pe politician. A durat în jur de 20-30 de minute până când a fost scos din local. Atmosfera a început să se precipite când cei de la SMURD au intrat cu două tărgi şi l-au scos pe una dintre ele pe Mihai Tudose", a povestit un martor pentru Click! 

Mihai Tudose a făcut trei stopuri cardiace 

Potrivit unor colegi de partid, Mihai Tudose nu s-ar fi simțit bine în ultima perioadă. Colegii mai spun că fostul premier s-a lăsat recent de fumat și a încercat să țină o dietă, lucruri care au avut imediat impact asupra stării lui de sănătate. Mihai Tudose le-a dat emoţii mari şi medicilor, care îl operau. Inima i s-a oprit de a multe ori în timpul intervenţiei de montare a stenturilor. El ar fi suferit nu unul, ci trei stopuri cardiace.

photo_1553675792401.jpg

mihai tudose infarct
Mihai Tudose a fost resuscitat în restaurant şi transportat la Institutul C.C. Iliescu
foto: Mihai Ionescu

"Fostul premier Mihai Tudose a făcut un infract miocardic extins. A fost dus cu ambulanţa la Fundeni. A fost preluat de medicii Institutului C.C. Iliescu. A fost dus în sala de operaţii. I-au fost montate două stenturi. Viaţa oricărui pacient care suferă de infarct este pusă în pericol. Dar în acest moment Mihai Tudose este stabil, rămâne sub supraveghere în spital”, a declarat ministrul Sănătăţii Sorina Pintea.

Primele declarații ale lui Mihai Tudose după operaţie

Mihai Tudose a ţinut să-i linişetască pe cei care şi-au făcut griji pentru el şi a transmis un mesaj pe contul lui de facebook. "Sunt bine! Probabil pe fondul oboselii acumulate, am suferit un mic incident, dar datorită profesionalismului și promptitudinii cadrelor din sistemul public medical din România, totul a trecut cu bine! Mulțumesc întregii echipe medicale și tuturor celor care s-au gândit la mine în aceste momente! Ne vedem în 2 zile înapoi la treabă! Avem o mulțime de lucruri bune de făcut!", a notat el la scurt timp după intervenţia de montare a stenturilor. 

Mihai Tudose a fost premier din partea PSD în perioada iunie 2017 – ianuarie 2018. Tudose și-a dat demisia din partidul condus de Liviu Dragnea și s-a înscris în formațiunea lui Victor Ponta.

 

Citeşte şi:

 

Mihai Tudose a făcut infarct. I-au fost montate două stenturi

Mihai Tudose, prima vizită în calitate de premier. Unde va merge

Loading...
 
 

Citește și

  • Fostul premier Mihai Tudose (52 de ani) a făcut infarct marți, 26 martie, și a fost dus de urgență la spital. Politicianul Pro România se afla într-un restaurant atunci când a început să se simtă rău, potrivit unei declaraţii făcute de Victor Ponta. Acum este conștient și stabil, iar în urmă cu câteva minute, el a publicat un mesaj pe rețelele de socializare.

  • mihai tudose portret

    Fostul premier Mihai Tudose (52 de ani) a fost dus de urgență la Institutul de Urgență pentru Boli Cardiovasculare "Prof. Dr. C.C.Iliescu" din Capitală. Politicianul Pro România a făcut infarct marți după-amiază, într-un restaurant, potrivit unei declaraţii făcute de Victor Ponta, președintele partidului. I-au fost montate două stenturi la inimă, iar în timpul operației, inima i s-a oprit de mai multe ori.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1