Afacerist din Dolj, ameninţat cu pistolul în faţa locuinţei, de către amantul nevestei

Ultima actualizare:

    Arma cu care omul de afaceri a fost amenințat de către amantul soțieiFOTO: IPJ Dolj
Arma cu care omul de afaceri a fost amenințat de către amantul soțieiFOTO: IPJ Dolj

Tupeu fără margini! Un bărbat de 38 de ani care își căuta iubita măritată, a dat nas în nas cu soțul acesteia și l-a amenințat cu pistolul. Acum, s-a ales cu două dosare penale.

Incidentul a avut loc în Filiaşi, judeţul Dolj. Bărbatul ameninţat cu pistolul are o firmă de transport persoane, iar cel cu care a intrat în conflict este un fost angajat, cu care soţia patronului ar avea o relaţie, scrie adevarul.ro.

Toți cunoscuții știau de relația femeii cu tânărul de 38 de ani. „Trăia cu nevastă-sa, toată lumea a auzit. Băiatul ăsta e mai tânăr şi nevasta patronului a plecat după el prin Italia. Acolo se aude că au avut o relaţie împreună. Din câte am înţeles, fostul angajat s-a întors acasă şi a mers acasă la patron să o caute pe iubită, dar a dat nas în nas cu soţul”, povestesc apropiaţii. 

A scos pistolul și a tras un foc în aer  

Cei doi bărbați au început să se certe şi să-şi arunce vorbe grele unul altuia. La un moment dat, fostul angajat a scos un pistol şi a tras un foc în plan vertical. Omul de afaceri a sunat imediat la 112, iar agresorul a fugit.  

Polițiștii au pornit pe urmele atacatorului și l-au găsit la scurt timp, în locuinţa sa. De asemenea, a fost găsită şi arma folosită, precum şi 6 cartuşe, care au fost ridicate de poliţişti în vederea continuării cercetărilor.  

„Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit că arma face parte din categoria armelor neletale, supuse autorizării. Bărbatul a declarat că ar fi achiziţionat-o din Italia. Acesta a intrat cu ea în ţară la începutul lunii septembrie a acestui an. Însă nu ar fi declarat-o organelor vamale“, a mai precizat reprezentantul IPJ Dolj.  

Bărbatul de 38 de ani s-a ales cu două dosare penale: unul pentru ameninţare, nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor, uz de armă fără drept şi celălalt pentru contrabandă. 

Citește și: 

Bărbat arestat pentru că a vrut să-l ucidă pe fostul amant al soţiei

Amantul şi soţia au plănuit 14 zile crima din portbagaj. Alfons Gabriel Arhire şi Andreea Maria Pătraşcu au relatat cum l-au ucis pe sirian

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net