Bărbat arestat pentru că a vrut să-l ucidă pe fostul amant al soţiei

Ultima actualizare:

    (Foto: Romania TV)
(Foto: Romania TV)

Judecătorii Tribunalul Iaşi au decis, ieri, să menţină arestul preventiv în cazul a doi tineri din Târgu Frumos acuzaţi de tentativă la omor, respectiv instigare la această această infracţiune.

Lascarache Michael Corovuţă, de 23 de ani, şi Viorel Corobuţă vor mai sta în spatele gratiilor pentru cel puţin 30 de zile. Potrivit rechizitoriului, motivul agresiunii celor doi este reprezentat de relaţia pe care soţia lui Viorel Corobuţă a avut-o în trecut cu victima, Ailincăi Dumitru.

Procurorii notează că, pe 30 octombrie, Viorel Corobuţă l-a ameninţat pe fostul iubit al soţiei sale că îl va omorî, arătându-i acestuia un cuţit. Cum ameninţările au avut loc într-un spaţiu public, conflictul dintre cei doi nu a degenerat.

"Ulterior însă, Corobuţă Viorel a relatat coinculpatului Corobuţă Michael conflictul cu victima Ailincăi, cerându-i să-l însoţească pentru a-l căuta pe Ailincăi Dumitru prin oraş. Cei doi au plecat cu maşina condusă de Corobuţă Viorel pe străzile din Târgu Frumos, la un moment dat inculpatul văzându-l pe Ailincăi Dumitru însoţit de Stoica Lucian la marginea unui trotuar. L-a făcut atent pe Corobuţă Michael, îndemnându-l să scoată cuţitul aflat în torpedoul maşinii şi să-i lovească", notează anchetatorii, potrivit ziaruldeiasi.ro.

Aceşti au mai arătat că Michael a lovit victimele prin geamul deschis al maşinii, ulterior coborând şi urmărindu-le pentru a continua agresiunea.

Dumitru Ailincăi a fost ajuns din urmă, fiind lovit cu cuţitul în zona claviculei şi a urechii. Pentru că pe stradă se aflau şi alte persoane, cei doi agresori au fugit de la locul faptei.

„În urma loviturilor primite, Ailincăi Dumitru a suferit leziuni la nivelul picioarelor şi al umărului drept pentru vindecarea cărora va necesita 90-100 zile de îngrijiri me­dicale. Stoica Lucian a suferit leziuni la nivelul toracelui, braţului stâng şi piciorului drept, pentru vindecarea cărora a necesitat 35-40 zile de îngrijiri medicale", au încheiat procurorii ieşeni.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Epava Titanicului (© NOAA / Institute for Exploration / University of Rhode Island / Wikimedia Commons)
easter bell 3321946 1280 jpg
carti biblioteca birou jpeg
scoala jpg
preot freepik jpg
ploaie jpg
Transilvania şi Basarabia, lebedele Mării Negre (din arhiva personală a lui Constantin Cumpănă) jpg
umar kamani nada adelle nunta profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net