Ademenită de iubitul mamei sale într-o camera de hotel, o fată de 15 ani din Hunedoara a reușit să scape de viol. Ce a pățit bărbatul

Ultima actualizare:

Momente cumplite pentru o adolescentă de 15 ani! Având mama plecată în Olanda, fata a fost nevoită să-l însoțească pe concubinul acesteia într-o camera de hotel din Hunedoara. Deși a obligat-o să bea alcool, adolescenta a reușit să fugă din cameră și să ceară ajutor. Bărbatul a fost arestat.

Bărbatul în vârstă de 35 de ani și mama fetei s-au stabilit în Olanda, în timp ce fiica femeii a fost plasată în grija unui centru pentru copii, din Uricani, județul Hunedoara, scrie adevarul.ro. În vara acestui an, tânărul şi-a luat concediu de odihnă şi s-a întors singur în ţară. În 17 iunie, a mers la instituţia de ocrotire din Uricani şi a solicitat învoirea fetei pentru câteva zile, pe motiv că va avea grijă de ea şi va locui împreună cu familia lui.

„Inculpatul a plecat cu autoturismul său, marca BMW de culoare neagră, împreună cu persoana vătămată minoră din oraşul Uricani către municipiul Hunedoara. Pe drum, acesta i-ar fi făcut avansuri minorei, ar fi pus mâna pe piciorul acesteia, ar fi mângâiat-o şi întrebat-o dacă mai este virgină. În aceeaşi dată, în jurul orei 19.00, cei doi s-au cazat la un hotel din Hunedoara, într-o cameră situată la etajul 2 şi prevăzută cu un singur spaţiu de locuit dotat cu două paturi. În drum spre hotel, inculpatul a oprit la un magazin tip ABC şi a cumpărat o sticlă de cognac Alexandrion despre care i-a spus persoanei vătămate că o vor consuma împreună”, se arată în dosar. 

Ademenită cu alcool 

Ajunși în camera de hotel, fata i-a spus bărbatului că nu vrea să consume alcool. Mai mult, profitând de neatenția acestuia, minora a spart sticla cu băutură. Bărbatul nu a acceptat eșecul și a mers la un magazin din apropierea hotelului şi a cumpărat o altă sticlă conţinând aceeaşi băutură alcoolică. Întorcându-se în cameră, tânărul a consumat alcool și a determinat-o pe adolescentă să consume şi ea. În scurt timp, fata a început să se simtă rău, ameţind şi având senzaţia de vomă.

”La un moment dat, în jurul orelor 23:00, inculpatul a mers la baie, s-ar fi reîntors în cameră la bustul gol şi s-ar fi atins cu plamele pe corp în faţa minorei. Ulterior i-a spus persoanei vătămate că o va duce în cameră, pretextând că o schimba în pijamale şi o va pune în pat. Inculpatul a prins-o de după umeri şi a condus-o în cameră, unde a întins-o pe un pat, pe spate şi ar fi atins-o din nou cu palmele în zona feţei şi pe corp”, se mai arată în dosar.

”Viol! Vrea să mă violeze !” 

Intuind ce urmează să se întâmple, fata a început să plângă şi i-a spus bărbatului să o lase în pace, însă acesta a refuzat şi i-a spus să tacă şi să îl lase să o dezbrace. Deşi ameţită de băutură, victima a reuşit să se ridice din pat şi să fugă către uşa de la ieşirea din camera de hotel. Bărbatul a prins-o şi bruscat-o, însă adolescenta s-a smucit, lovindu-se cu capul de uşă. În acel moment, fata a început să țipe, de mai multe ori: ”Viol! Vrea să mă violeze !”. Strigătele au fost auzite de afară de către angajaţii hotelului.

Pentru că minora a strigat foarte tare, inculpatul i-a dat în final drumul, astfel că aceasta a scăpat, a deschis uşa camerei de hotel şi a fugit desculţă, pe hol, continuând să strige ”Viol ! Vrea să mă violeze !”, până la recepţie, unde s-a întâlnit cu doi angajaţi ai hotelului. Fata se afla într-o stare de şoc, tremurând şi având bluza în dezordine. O angajată a apăsat butonul de panică, iar la faţa locului a ajuns echipa de intervenţie a societăţii de pază. Adolescenta, traumatizată, a fost transportată la spital.

Bărbatul a fost arestat preventive și ulterior trimis în judecată pentru tentative de viol şi pentru fals în declaraţii, după ce a declarat poliţiştilor de frontieră că s-a întors în ţară din Germania, deşi s-a întors din Olanda, cu intenţia de a ascunde faptul că provine dintr-o zonă cu risc epidemiologic Covid-19 şi evitarea carantinei.

Citește și: 

Terifiant! Copilă de 13 ani violată de tată. Fratele ei a reușit s-o scape din ghearele monstrului

Alt caz şocant la Caracal: violată de unchi şi de propriul tată

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
mario scurtu jpeg
image
image
image
image
image
image
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net