Terifiant! Copilă de 13 ani violată de tată. Fratele ei a reușit s-o scape din ghearele monstrului

incestuous-relation.jpg

Fata era abuzată de tată

Scene halucinante s-au petrecut, zilele trecute, într-un sat din județul Iași. O fetiță de numai 13 ani a fost violată chiar de tatăl ei, după ce acesta tocmai bause alcool. A fost salvată din ghearele monstrului chiar de fratele ei mai mare cu un an.

Teribila întâmplare a avut loc, luni seara, în comuna ieșeană Andrieșeni. Copila de doar 13 ani a fost umilită, siluită, lovită și distrusă fizic și emoțional chiar de către părintele ei aflat în avansată stare de ebrietate. A fost salvată de fratele ei în vârstă de 14 ani. Acesta, alarmat de strigătele fetei, a intrat în cameră și a surprins scenele terifiante. A sărit în capul tatălui său și a reușit să își elibereze sora. Au fugit amândoi până la casa unor rude de unde au sunat la 112 și au cerut ajutorul poliției. După ce oamenii legii au aflat povestea, minorii au fost luați și duși la o Institutul de Medicină Legală (IML) Iași unde au fost examinați de specialiști.  Cei doi copii au fost luați marți și internați în regim de urgență într-un centru din cadrul DGASPC Iași. „Este vorba despre doi minori care au fost internați în regim de urgență. Aceștia vor fi consiliați și supravegheați de personalul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție a Copilului. Deocamdată s-a luat măsura ridicării imediate din familie”, a precizat aseară Tiberiu Bantaș, purtătorul de cuvânt al DGASPC Iași pentru Bună Ziua Iași (BZI.ro).

Tatăl, cercetat pentru viol și violență în familie

În același timp, un dosar penal a fost deschis pe numele tatălui copiilor, însă acesta este cercetat, deocamdată, în stare de libertate. În sat bărbatul este cunoscut fiind consumator de alcool. Acesta divorțase de soție, însă cei doi copii rămăseseră în grija lui.

„Polițiștii au fost sesizați printr-un apel la numărul unic de urgențe 112 despre faptul că o minoră ar fi fost agresată sexual. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de viol și violență în familie. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii situații de fapt”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași pentru BZI. Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul va petrece ani grei în spatele gratiilor.

Caz tras la indigo

În urmă cu doar câteva zile, un alt caz, tras parcă la indigo, s-a petrecut în comuna Gropnița, semnalează BZI.ro. Acolo, o tânără de 20 de ani a fost violată de tatăl ei. Scenele cumplite au avut loc noaptea când părintele ei, puternic amețit de alcool i-a rupt lenjeria intimă și a forțat-o să întrețină mai multe raporturi intime. Spre dimineață, fata a reușit să scape profitând de neatenția tatălui. A fugit până la casa bunicilor și a povestit prin ce a trecut. De povestea terifiantă a aflat și mama fetei. După ce oamenii legii au fost sesizați despre întâmplare, s-a deschis imediat un dosar penal, iar tatăl incestuos a fost ridicat. Magistrații din cadrul Judecătoriei Hârlău au decis arestarea bărbatului.

Citește și: 

Abuzată de propriul tată de la trei ani: „Uneori îmi plăcea”

Vrea să-i facă un copil fratelui ei, dar nu e ceea ce credeți! Iată explicația

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1