Thomas Markle, primul interviu după ce Meghan a anunţat că e gravidă. Cum a aflat vestea

Ultima actualizare:

    Thomas Markle a dezvăluit cum a primit vestea că Meghan este gravidăfoto: Arhivă
Thomas Markle a dezvăluit cum a primit vestea că Meghan este gravidăfoto: Arhivă

Thomas Markle a vorbit pentru prima dată despre vestea că fiica sa, Meghan, este gravidă cu copilul Prinţului Harry. Tatăl Ducesei de Sussex a dezvăluit că s-a simţit copleşit şi foarte bucuros.

În vârstă de 74 de ani, Thomas Markle se afla în maşină şi asculta postul său preferat de radio, când programul a fost întrerupt în jurul orei 1 dimineaţa de un anunţ. "Se cuvine să îi felicităm pe membrii preferaţi ai familie regale britanice. Palatul Kensington a confirmat că Ducesa de Sussex şi Prinţul Harry vor avea un copil, care se va naşte în primăvară", au fost cuvintele prezentatorului. 

Meghan Markle şi Prinţul Harry vor deveni părinţi în primăvara lui 2019
Meghan Markle şi Prinţul Harry vor deveni părinţi în primăvara lui 2019

În primul interviu acordat după anunţul oficial, bărbatul, care nu şi-a mai văzut fiica de un an, a povestit că "stăteam la coadă, aşteptam să trec graniţa când am auzit anunţul la radio. Primul lucru la care m-am gândit a fost cum am ţinut-o prima dată pe Meghan în braţe acum 37 de ani. M-am gândit că bebeluşul meu va avea un bebeluş. A fost un moment plin de mândrie. M-am simţit copleşit de iubite, fericire şi bucurie, atât pentru fiica mea cât şi pentru ginerele meu. Un bebeluş e o binecuvântare şi abia aştept să văd o mini Meghan sau un mini Harry", conform dailymail.co.uk

El a mai negat zvonurile că Doria i-ar fi spus înainte ca Palatul Kensington să facă anunţul oficial.

Citeşte şi:

Cum și-a ascuns Meghan Markle sarcina la nunta Prințesei Eugenie. Semnele care au trădat-o

Primele imagini cu Meghan Markle și burtica de gravidă. Omagiul discret pentru Diana

Thomas Markle nu a mai vorbit cu fiica lui din cauza unor poze de paparazzi

Thomas Markle nu a mai ţinut legătura cu fiica sa după ce, cu câteva zile înainte de nunta regală din mai, el i-a închis telefonul în nas Prinţului Harry. Atunci, viitorul ginere l-a sunat să îl certe pentru că Thomas Markle ar fi primit bani de la paparazzi pentru o serie de poze în care proba costumul pentru nuntă. Bărbatul a făcut la scurt timp două atacuri de cord şi a fost operat, neputând să îşi ducă fiica la altar, aşa cum era planificat

Tatăl lui Meghan nu l-a cunoscut încă pe Prinţul Harry, dar nu vrea ca oamenilor să le fie milă de el. "Probabil au înţeles prost anumite lucruri şi au existat informaţii eronate care i-au făcut să nu aibă încredere în mine", a mai spus el. 

Mai mult, el i-a felicitat Meghan şi Harry. "Ea a fost mereu foarte pricepută cu copii şi majoritatea prietenilor ei are copii aşa că e obişnuită. O să fie o mamă grozavă. Ea şi Harry au vorbit mereu despre faptul că vor o familie", a completat Thomas Markle. 

Meghan şi tatăl ei au fost foarte apropiaţi până la nunta regală

Thomas Markle şi-a amintit şi ziua în care Meghan s-a născut, pe 4 august 1981, la spitalul Canoga Park din Los Angeles. "Era mijlocul nopţii când Meghan a venit pe lume prin cezariană. Doria (nr.mama lui Meghan) dormea de la anestezie, aşa că eu am fost prima persoană care a ţinut-o în braţe pe Meghan. Când mi-au dat-o să o iau în braţe, m-am îndrăgostit imediat. Era cel mai frumos bebeluş. De atunci am iubit-o mereu", a povestit Thomas. 

Tatăl lui Meghan avea 37 de ani când fost actriţă a venit pe lume. Era deja un regizor de imagine de succes şi câştigase mai multe premii Emmy. Doria, care era cu 12 ani mai tânără, a crescut-o pe fiica lor într-o suburbie din Los Angeles. Părinţii lui Meghan s-au despărţit când ea avea trei ani, dar au continuat să o crească împreună. "Locuiam aproape, aşa că Meghan venea în fiecare weekend", a spus Thomas. Mai mult, Ducesa a locuit cu tatăl ei de la 12 până la 18 ani. "O duceam la şcoală în fiecare dimineaţă. Dacă puteam, o luam după-amiaza, dacă nu trimiteam un membru al echipei sau o limuzină", a mai povestit Thomas. 

De altfel, Meghan a vorbit despre faptul că a fost mereu apropiată de tatăl ei şi că el a învăţat-o tot ce ştie despre showbiz. 

Citeşte şi

De ce Prinţul Harry o ţine tot timpul de mână pe Meghan? Specialiştii dezvăluie misterul

Meghan Markle şi Prinţul Harry s-au certat în public la nunta Prinţesei Eugenie

image
image
image
image
image
image
iasi oras romania jpg
masa de pranz jpeg
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net