Panică înainte de nunta regală! Tatăl lui Meghan Markle a făcut infarct

Ultima actualizare:

    Foto: EPA
Foto: EPA

Panică în familia lui Meghan Markle! Cu câteva zile înainte de cea mai așteptată nuntă a anului, cea dintre fosta actriță și Prințul Harry, veștile proaste încep să se adune precum norii negri de furtună.

După ce a fost dezvăluit faptul că părinții lui Meghan vor avea roluri importante în timpul ceremoniei din 19 mai, iată că planrile s-au schimbat. Tatăl miresei, Thomas Markle, a fost nevoit să spună pas participării la nunta fiicei din cauza problemelor de sănătate. În urmă cu doar șase zile, bărbatul a suferit un infarct. Nu doar sănătatea îi este în piuneze, ci și încrederea în sine, dar și relația cu propria fiică, după ce publicația britanică The Sun a anunțat că acesta a pus la cale cu paparazzii o serie de fotografii cu care fata lui nu ar fi fost de acord. Pentru a nu-i pune într-o lumină proastă pe Meghan și pe membrii familiei regale, Thomas Markle a decis să nu mai participe la nuntă.

În vârstă de 73 de ani, bărbatul a recunoscut că a primit bani pentru pozele înscenate, dar a spus că nu asta a fost motivația lui principală, anunță Daily Mail. Deși a suferit un infarct, Thomas nu a cerut asistență medicală, ci și-a petrecut ziua în casa lui din Mexic. 

image
image
image
image
image
image
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu vila jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net