Prințul Harry și-a jignit viitorul socru! Cumnatul îi sare la gât: „Va fi foarte afectat”

Ultima actualizare:

    Afirmațiile Prințului Harry despre familie logodnicei sale l-au jignit pe viitorul lui socruFoto: Getty
Afirmațiile Prințului Harry despre familie logodnicei sale l-au jignit pe viitorul lui socruFoto: Getty

Nici nu s-au căsătorit încă, iar animozitățile dintre familiile Prințului Harry și actriței Meghan Markle au și ieșit la suprafață! O afirmație a prințului spusă în grabă a atras atenția familiei logodnicei sale, iar viitorul socru „este foarte afectat”.

Ai spune că Prințul Harry urmează să-și întemeieze modelul familiei perfecte, dar nu trebuie să neglijăm diferențele pregnante dintre cele două medii sociale din care provin Harry și Meghan. Entuziasmat de gândul că va putea să-și petreacă tot restul vieții alături de femeia pe care o iubește și care-i împărtășește sentimentele și că îi poate oferi tot ceea ce-și dorește, prințul a spus într-un interviu că logodnica sa va avea un real sprijin în mediul de la palat, „o familie pe care n-a avut-o niciodată.”

Această afirmație nu i-ar fi picat deloc bine tatălui actriței, când a auzit-o, iar fratele lui Meghan spune că este foarte afectat de ce a spus:

„Am fost toți cât s-a putut de apropiați, cât se poate de uniți și asta a fost. Petreceam împreună Crăciunul, vacanțele, zilele de naștere și Ziua Recunoștinței...eram mereu acolo, chiar dacă locuiam în părți diferite ale orașului (Los Angeles, n.r.), tot eram împreună”, spune cumnatul Prințului Harry, conform Radar Online.

„Tatăl meu (Thomas Markle, 73 de ani, n.r.), va fi extrem de afectat. Și-a dedicat mare parte din timpul său și din tot ce avea doar ei. S-a asigurat că a avut tot ce avea nevoie pentru a avea succes și să ajungă unde e astăzi”, a mai adăugat Thomas Markle Jr., fratele lui Meghan.

Prințul Harry și Meghan au anunțat în noiembrie că s-au logodit, se iubesc și abia așteaptă să-și unească oficial destinele în fața altarului. Nunta lor din primăvara lui 2018 se anunță a fi evenimentul anului iar admiratorii lor îl așteaptă cu nerăbdare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net