Cum și-a ascuns Meghan Markle sarcina la nunta Prințesei Eugenie. Semnele care au trădat-o

meghan-markle-nunta-printesa-eugenie.jpg

meghan markle coboara din masina la nunta printesei eugenie
Meghan Markle a încercat să-și ascundă sarcina la nunta Prințesei Eugenie, dar a fost trădată de câteva semne
foto: Getty Images

Vestea că Meghan Markle este însărcinată cu primul ei copil nu i-a luat prea mult prin surprindere pe fanii familiei regale britanice. La nunta Prințesei Eugenie au fost mai multe semne care au trădat-o pe ducesa de Sussex, chiar dacă a aceasta a făcut tot ce-a putut ca să-și ascundă sarcina.

Meghan Markle (37 de ani) este însărcinată. Ducesa de Sussex și Prințul Harry (34 de ani) le-au dat apropiaților vestea că așteaptă primul lor copil la nunta Prințesei Eugenie, vineri, 12 octombrie. Anunțul oficial a venit însă luni, 15 octombrie, de la Palatul Kensington, în timp ce Meghan și Harry se aflau în Australia, pentru primul lor turneu important de când sunt soț și soție.

Se pare că Meghan este perfect sănătoasă, sarcina decurge bine, iar ecografia de 12 săptămâni a arătat că bebelușul se dezvoltă normal și se va naște la sfârșitul lunii aprilie, cel mai probabil în jurul sărbătorii de Sfântul Gheorghe.

Semnele care au arătat că Meghan Markle este însărcinată

Vestea că Meghan Markle este gravidă cam plutea în aer, mai ales că la cel mai recent eveniment important al Casei Regale Britanice ducesa a avut un comportament puțin ieșit din comun și o vestimentație surprinzătoare.

meghan-markle-nunta-eugenie.jpg

meghan markle la nunta printesei eugenie
Meghan Markle a ales un pardesiu bleumarin pentru nunta Prințesei Eugenie
foto: Getty Images

 

La nunta Prințesei Eugenie, verișoara Prințului Harry, Meghan a ales o ținută Givenchy, cam închisă la culoare pentru acest tip de eveniment. Ducesa a purtat o rochie până la genunchi, iar pe deasupra un pardesiu tunică, închis la primii doi nasturi, special pentru a nu accentua talia modificată de sarcina care a depășit deja 12 săptămâni.

printul-harry-meghan-markle.png

printul harry si meghan markle
Prinţul Harry şi Meghan Markle au experimentat prima lor ceartă în public, la nunta Prinţesei Eugenie
foto: captura Daily Mail

 

În capelă, în așteptarea miresei, Meghan a conversat amabilă cu vecinele de viță nobilă, dar a reacționat cam fără tact atunci când Prințul Harry a început să dea semne de nerăbdare și a întrerupt-o din discuția cu Zara Tindall. Dacă inițial toată lumea a văzut în această scurtă ”ciocnire” prima ceartă în public a celor doi, acum e limpede că reacția lui Meghan a fost controlată de modoficările hormonale specifice primelor luni de sarcină.

 

Citește și

Meghan Markle a fost mireasa perfectă. Simplitatea a fost cuvântul cheie

Cum s-au îmbrăcat Kate Middleton și Meghan Markle la nunta Prințesei Eugenie

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1