Meghan Markle, confesiuni despre sarcină. Ce face pentru a se pune pe picioare

Ultima actualizare:

    Meghan Markle a vorbit despre sarcina sa în cadrul unei întâlniri din Australiafoto: Getty
Meghan Markle a vorbit despre sarcina sa în cadrul unei întâlniri din Australiafoto: Getty

Meghan Markle a vorbit pentru prima dată despre sarcina sa, dar şi despre felul în care i s-a schimbat viaţa de când a renunţat la social media. Ducesa de Sussex a făcut dezvăluirile în cadrul unei întâlniri în Australia, alături de soţul ei, Prinţul Harry.

Meghan a vorbit despre experienţele prin care a trecut ca o viitoare mamă pe o plajă din Australia, unde ea şi Harry s-au întâlnit cu persoanele cu probleme psihice. 

Conform unei participante, Charlotte Connell, Meghan a povestit că sarcina o face să se simtă ca şi când ar avea constant rău de la diferenţa de fus orar. Mai mult, starea de rău a fost accentuată de faptul că recent a călătorit din Marea Britanie în Australia. Astfel, ea face constant yoga, chiar şi la primele ore ale dimineţii, ca să se pună pe picioare. Ducesa a recunoscut însă că, pe lângă asta, nu are mari probleme şi încă nu conştientizează pentru că are foarte multe pe cap, conform dailymail.co.uk. 

Meghan a mai dezvăluit că se simte mult mai bine de când a renunţat la siteurile de socializare, o decizie pe care a fost obligată să o ia după ce a recunoscut public relaţia cu Harry.

Ducii de Sussex se află într-un turneu în Australia, început chiar în ziua în care Palatul Kensington a anunţat că Meghan Markle este gravidă cu primul copil al cuplului. Miercuri, cei doi au mers pe o plajă din Australia pentru a purtat o discuţie informală despre bolile psihice. Îmbrăcaţi lejer, Prinţul Harry în pantaloni bej şi o cămaşă bleu, iar Meghan într-o rochie cu bretele lungă care i-a mascat burtica, ei au vorbit cu persoane care suferă de diverse tulburări psihice şi le-au dat sfaturi. 

Meghan nu a fost singura care s-a confesat în faţa participanţilor. Harry, care a avut probleme mentale după moartea mamei sale, a dezvăluit că cel mai bun lucru pe care l-a făcut a fost să ceară ajutor şi să vorbească despre suferinţa sa. 

Citeşte şi

Meghan Markle şi Prinţul Harry s-au certat în public la nunta Prinţesei Eugenie

Cum și-a ascuns Meghan Markle sarcina la nunta Prințesei Eugenie. Semnele care au trădat-o

image
image
image
image
image
image
3 lacul ursu jpg jpeg
Mesaje de la ingeri pentru zodii  Ce nativi sunt binecuvantati pana in toamna ghinionul nu se atinge de ei jpg
cirese 250 lei kg jpg
japoneza shutterstock 1824440588 jpg
iasi oras romania jpg
masa de pranz jpeg
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
medic jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net