Primele imagini cu Meghan Markle și burtica de gravidă. Omagiul discret pentru Diana

meghan-markle-gravida-portret.jpg

meghan markle poarta cerceii printesei diana
În primele imagini cu Megha Markle gravidă se vede că ducesa poartă cerceii Prințesei Diana
foto: Getty Images

La prima apariție oficială după anunțul că este însărcinată cu primul ei copil, Meghan Markle a omagiat-o discret pe mama Prințului Harry, regretata Diana. Iată primele imagini cu burtica de gravidă a lui Meghan Markle!

Meghan Markle nu se mai ascunde! După anunțul oficial de la Palatul Kensington, Ducesa de Sussex a apărut radiind de fericire la unul din evenimentele din cadrul turneului prin Australia. Meghan a ales pentru această ocazie o rochie albă fără mâneci, mulată pe corp, care i-a pus în evidență burtica de gravidă.

meghan-markle-gravida.jpg

meghan markle si printul harry in australia
Meghan a ales pentru această ocazie o rochie albă fără mâneci, mulată pe corp
foto: Getty Images

 

Rochia este o creație a designerului australian Karen Gee. Este un lucru obișnuit ca reprezentanții familiei regale să aleagă creații ale designerilor locali în vizitele lor oficiale. Iar ca un omagiu discret adus mamei Prințului Harry, regretat Diana, Meghan a purtat o pereche de cercei în formă de fluture. Conform contului de Twitter Meghan’s Mirror, aceiași cercei au fost purtați de Prințesa Diana într-o vizită oficială în Canada, în 1986, la un an după ce l-a născut pe Harry.

Primele imagini cu Meghan Markle gravidă

Vestea că Meghan Markle este gravidă cam plutea în aer, mai ales că la cel mai recent eveniment important al Casei Regale Britanice ducesa a avut un comportament puțin ieșit din comun și o vestimentație surprinzătoare.

La nunta Prințesei Eugenie, verișoara Prințului Harry, Meghan a ales o ținută Givenchy, cam închisă la culoare pentru acest tip de eveniment. Ducesa a purtat o rochie până la genunchi, iar pe deasupra un pardesiu tunică, închis la primii doi nasturi, special pentru a nu accentua talia modificată de sarcina care a depășit deja 12 săptămâni.

meghan-markle-printul-harry.jpg

meghan markle si printul harry fericiti
În Australia, Meghan și Harry au fost foarte zâmbitori și s-au ținut tot timpul de mână
foto: Getty Images

 

La o zi după anunțul oficial al sarcinii, Meghan a apărut îmbrăcată într-o ținută care nu numai că nu i-a mai ascuns burtica de gravidă, dar i-a pus-o în evidență. În Australia, Meghan și Harry au fost foarte zâmbitori și s-au ținut tot timpul de mână.

 

Citește și:

Copilul lui Meghan Markle și al Prințului Harry se va naște în primăvara lui 2019

Motivul pentru care copiii lui Harry și Meghan nu vor avea titluri princiare

Loading...
 
 

Citește și