Revine Meghan Markle în serialul «Suits»? Ce ofertă neobișnuită i-au făcut producătorii!

Ultima actualizare:

    Meghan Markle ar putea reveni în serialul „Suits”Foto: Getty
Meghan Markle ar putea reveni în serialul „Suits”Foto: Getty

Revine Meghan Markle la prima ei iubire? Chiar dacă actuala Ducesă de Sussex s-a angajat să renunțe la marea ei pasiune, actoria, înlocuind-o pe aceasta cu dragostea pe care i-o poartă Prințului Harry, producătorii serialului „Suits”, în care Meghan a fost protagonistă, nu renunță așa de ușor la ea! Potrivit presei internaționale, se pare că aceștia s-au gândit chiar la o strategie pentru a o convinge pe actriță să spună din nou „Da”, de data aceasta în relația cu cariera ei cinematografică.

Meghan Markel s-ar putea întoarce din nou pe platourile de filmare ale îndrăgitului serial „Suits”, dacă va accepta propunerea neobișnuită făcută de foștii ei șefi. Aceștia au scos toate armele la înaintare pentru ca Meghan să-și interpreteze din nou rolul în producția televizată încât, dacă aceasta acceptă, rețeaua gigant NBC Universal (care finanțează serialul) s-a învoit să plătească o donație de mai multe milioane de dolari către o organizație caritabilă, apelând, astfel, la latura filantropică a Ducesei de Sussex.

Ce propunere a primit Meghan Markle din partea producătorilor serialului „Suits”

Oferta vine după ce a ieșit la iveală faptul că Meghan Markle este încă plătită de uniunea actorilor din care face parte în SUA. NBC Universal o mai vrea pe Meghan pentru un ultim episod și plănuiește să difuzeze o secvență de aproximativ două minute, filmată în Marea Britanie, în care protagonista să fie Ducesa de Sussex, dacă aceasta acceptă să apară din nou în serial, potrivit Mirror.

Meghan Markle, alături de protagoniștii serialului „Suits”
Meghan Markle, alături de protagoniștii serialului „Suits”

„Filmările ar putea dura jumătate de zi sau mai puțin de atât. Nu am primit nici un răspuns, dar negocierile se vor deschide, cel mai probabil, în viitorul apropiat. Am auzit că se vorbea despre sume mari – două până la șase milioane de dolari, ceea ce sună mult – dar ar fi una dintre cele mai mari reușite din marketing din istoria televiziunii”, a declarat o sursă a televiziunii americane, citată de publicația anterior menționată.

Meghan Markle a interpretat personajul Rachel Zane în „Suits”
Meghan Markle a interpretat personajul Rachel Zane în „Suits”

Serialul este difuzat de canalul USA, deținut de NBC, și deși personajul Ducesei de Sussex a fost interpretat deja de o altă actriță, fanii încă solicită prezența lui Meghan Markle înapoi în producția televizată, deși ultima ei apariție a fost în episodul difuzat pe 25 aprilie 2018, cu doar 24 de zile înainte de nunta regală. În ultimul episod al serialului „Suits” în care apare Meghan, fanii au văzut-o pe Rachel Zane (personajul interpretat de Meghan) căsătorindu-se cu Mike Ross (personaj interpretat de Patrick J. Adams).

Are voie Meghan să se întoarcă pe micile ecrane?

Sursele Palatului Kesington nu au comentat încă pe marginea subiectului, însă propunerea producătorilor ar putea prinde contur, dat fiind faptul că Meghan s-a învoit să mai participe în mici proiecte, chiar dacă a renunțat la cariera sa de actriță.

Sursa a adăugat că ar putea fi modificat și scenariul, creându-se o nouă poveste, în care Rachel și Mike duc o nouă viață, pentru a putea include și burtica de gravidă a lui Meghan. Totuși, trebuie menționat că la scurt timp după ce a anunțat că se va căsători cu Prințul Harry, Meghan a explicat că se retrage din actorie. Dacă Ducesa de Sussex se va supune regulilor familiei regale britanice sau dacă va găsi „o portiță de scăpare”, rămâne de văzut.

Meghan Markle a renunțat la cariera sa de actriță, după căsătoria cu Prințul Harry
Meghan Markle a renunțat la cariera sa de actriță, după căsătoria cu Prințul Harry

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net