Ce nu are voie să facă Meghan Markle după ce s-a măritat cu prinţul

Ultima actualizare:

    Meghan Markle s-a sărutat cu prinţul Harry la nunta lorFoto: GuliverGetty Images
Meghan Markle s-a sărutat cu prinţul Harry la nunta lorFoto: GuliverGetty Images

Viaţa lui Meghan Markle nu va mai fi la fel după ce s-a măritat cu prinţul Harry şi a devenit noua ducesă de Sussex. După nunta regală, care a fost urmărită de peste 2 miliarde de oameni de pe toată planeta, Meghan Markle (36 de ani) trebuie să respecte protocolul de la Casa Regală.

Ea va fi obligată să se conformeze unor reguli stricte, după ce a devenit soţia prinţului Harry (33 de ani). Când era actriţă, era obişnuită să se pozeze cu fanii serialului „Suits”, în care a jucat. Însă, de acum înainte, nu va mai avea voie să facă astfel de poze. De asemenea, de când a intrat în una dintre cele mai faimoase familii din lume, nu va mai putea să iasă niciodată singură.

Viaţa lui Meghan Markle se va schimba pentru totdeauna, fiindcă va trebui să se obişnuiască a fi permanent înconjurată de personal de securitate. Ieşirea într-un parc de una singură va rămâne numai o amintire. Din fericire, se zvoneşte că mama tinerei ducese de Sussex, Doria, s-ar muta de la Los Angeles la Londra, ca să-şi susţină fiica.

De asemenea, Meghan va trebui să renunţe la prezenţa pe reţelele de socializare. Asta deşi până acum reuşise să adune milioane de fani. Potrivit site-ului Parlamentului britanic, este „neconstituţional” pentru Regină să voteze. Regula se aplică şi membrilor familiei refale, care nu votează „prin convenţie”. Deci nici soţia prinţului Harry nu va mai vota la alegeri.

Meghan n va mai putea nici să-şi vopsească unghiile cu ojă de culoare închisă şi nu va putea să poarte unghii false. Eticheta regală consideră „vulgare” aceste lucruri. Nici un membru al familiei regale nu dă autografe. Protocolul regal interzice scrierea semnăturii pentru alţi oameni. Deci, Meghan Markle nu va mai putea să dea autografe, deşi are foarte mulţi fani în întreaga lume.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
sistemul antiaerian rus S-300 FOTO Rush Hour Daily
image
image
image
image
image
image
image png
Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă FOTO Mediafax jpg
Marcel Ciolacu fb jpg
elicoptere prabusite jpg
1 Seminte legume Gradina cu rosii jpg
Arme iraniene confiscate de SUA FOTO Departamentul Apărării webp
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
IMG 20240422 WA0003 1536x1082 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net