Iubita Prințului Harry renunță la actorie. Vrea să facă lucruri serioase

harry.jpg

harry
Prințul Harry și MEghan Merkle se gândesc la lucruri serioase
clik!

Meghan Markle (35 de ani), prietena Prințului Harry, are de gând să renunțe la actorie, după ce va termina de filmat următorul sezon din serialul ”Suits”.

Meghan o interpretează pe frumoasa Rachel Zane în ”Suits”, o isteață paralegal, înșă se gândește să renunțe, după cele șapte sezoane ale serialului, semnate USA Networks. În acest moment aceasta se află în Toronto, unde filmează noile episoade ale sezonului, însă are de gând să termine cu el și cu actoria în general, potrivit DailyMail.

meghan.jpg

meghan
Meghan Merkle, pregătită pentru lucruri mai serioase
foto:Getty Images

 

Înainte ca Harry să se gândească la trecerea prietenei sale de la actorie la alte lucruri ”serioase”, Meghan afirmă că vrea să-și focuseze toată atenția către alte lucruri importante pentru ea, lucruri de care este pasionată.

Meghan a făcut deja primul pas către o altă direcție. În ianuarie ea a petrecut o săptămână în India, într-o misiunea umanitară a celor de la ”World Vision Canada” și a ajutat fetele și femeile sărace.

gettyimages-653704432.jpg

harry
Prințul Harry
foto:Getty Images

 

Relația Prințului Harry cu frumoasa actriță americană a fost confirmată de Palatul Kensington în Noiembrie, anul trecut, după ce au fost surprinși de mai multe ori împeună, de-a lungul anului.

 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1