Reacția neașteptată a Rihanei Voevodina, după divorțul de fostul rege al Malaieziei! Despărțirea lor este un păcat sever în religia islamică

Ultima actualizare:

    Fostul rege al Malaieziei a divorțat de Rihana Oskana Voevodina pe 1 iulieFoto: Instagram
Fostul rege al Malaieziei a divorțat de Rihana Oskana Voevodina pe 1 iulieFoto: Instagram

Fostul rege al Maleziei a divorțat de Rihana Oksana Voevodina (27 de ani), în Singapore, la începutul lunii. Sultanul din Keltan a renunțat la tron pentru superba rusoaică, în urmă cu doar 6 luni.

Muhammad al V-lea și Rihana Oskana Voevodina s-au căsătorit în secret, anul trecut
Muhammad al V-lea și Rihana Oskana Voevodina s-au căsătorit în secret, anul trecut

Actele pentru divorț au fost depuse pe 22 iunie, fiind finalizat pe 1 iulie. În ultima perioadă, fosta Miss Mosocva a fost foarte activă pe rețelele sociale. Ca reacție la vestea divorțului de Muhammad al V-lea (49 de ani) , ea a postat un videoclip în care fostul rege al Malaieziei a vorbit despre relația lor. În filmuleț, fostul cuplu dansează pe o melodie romantică, iar Rihana Oskana Voevodina vorbește despre cum vrea să fie „ultima femeie din viața lui”. Videoclipul a fost vizualizat de aproximativ 200.000 de persoane și are peste 1.000 de comentarii. 

„Prioritatea familiei mele sunt copiii. Ei sunt cei care ne duc mai departe moștenirea. Pentru mine, cele mai importante două lucruri în viață sunt răbdarea și înțelegerea. Sunt mulți oameni care spun că iubirea este bună, dar după 15-20 de ani, răbdarea și înțelegerea vor lua locul dragostei. Chiar dacă nu avem foarte multe lucruri în comun, există înțelegere”, spunea sultanul Mihammad V în videoclipul postat de fosta lui soție pe Instagram. Rihana Oskana Voevodina a mai publicat și câteva fotografii cu ea și cu fostul rege al Malaieziei, semn că suferă după divorțul neașteptat.

Sultanul Muhammad al V-lea este actualul sultan din Kelantan și a fost cel de-al 15-lea Yang di-Pertuan Agong din Malaezia din 13 decembrie 2016 până la 6 ianuarie 2019. El a fost proclamat sultan din Kelantan pe 13 septembrie 2010,  după ce tatăl său, Sultan Ismail Petra, a fost incapacitat de boală

Cine este Rihana Oskana Voevodina, fosta soție a lui Muhammad al V-lea

Rihana Oskana Voevodina are 27 de ani
Rihana Oskana Voevodina are 27 de ani

Fostul rege al Maleziei și Rihana Oskana Voevodina au trăit o dragoste cu năbădăi. Fosta Miss Moscova a divorțat de Muhammad al V-lea la câteva luni duopă venirea pe lume a primului lor copil. Cei doi s-au căsătorit anul trecut, în Moscova, însă mariajul a durat foarte puțin. Deși zvonurile divorțului au fost negate de tatăl rusoaicei, Andrei Ivanovich Gorbatenko, ele au fost cât se poate de adevărate. Căsnicia Rihanei Voevodina cu fostul rege al Malaeziei s-a încheiat oficial pe 1 iulie. Divorțul lor este considerat un păcat extrem de sever în religia islamică. Al Jazeera l-a numit un divorț „talak tiga”, care înseamnă că un bărbat musulman poate divborța de soția lui rostind de trei ori „talaq”. Potrivit presei locale, divorțul este irevocabil. Cuplul nu se poate recăsători, decât dacă femeia se mărită cu un alt bărbat, iar acela divorțează sau moare. Palatul Kelentan nu a vrut să comenteze acest scandal, însă a rugat presa să nu numească „anumite persoane” drept Regina Kelantanului. 

Rihana Voevodina este o fostă regină a frumuseții din Rusia, care s-a căsătorit în secret cu fostul rege al Malaieziei, într-o nuntă surpriză care a avut loc anul trecut. Ea a fost crescută și educată în Taganrog, un oraș care se află în regiunea Rostov-on-Don. Ea a învățat limba engleză după ce a urmat mai multe cursuri de vară la Universitatea Oxford. Rihana Oskana Voevodina a urmat o facultate de Economie și are un master în Management. În 2017, fosta soție a lui Muhammad  al V-lea s-a mutat în Kuala Lumpur, iar în anul următor s-a căsătorit cu fostul rege al Malaieziei. 

Rihana Oskana este cunoscută pentru participarea ei la Miss Moscova. Ea a câștigat acest titlu în 2015, apoi și-a continuat cariera de model. Concursurile de frumusețe sunt în sângele ei, întrucât mama rusoaicei a participat și ea la astfel de competiții în anii '90.

Citește și

Fostul rege al Malaeziei a divorțat de superba rusoaică pentru care a renunțat la tron

Cine e de fapt prințesa Dubaiului, care a pus pe jar două continente! A fost școlită la Oxford și a participat la Jocurile Olimpice

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net