Fostul rege al Malaeziei a divorțat de superba rusoaică pentru care a renunțat la tron

Ultima actualizare:

    Muhammad V și fosta Miss Moscova s-au căsătorit în vara anului trecutFoto: Facebook Ezzat Tahir
Muhammad V și fosta Miss Moscova s-au căsătorit în vara anului trecutFoto: Facebook Ezzat Tahir

Fostul rege al Maleziei a divorțat de Rihana Oksana Voevodina, superba rusoaică pentru care a renunțat la tron. Despărțirea s-a produs la numai câteva săptămâni după ce Muhammad V și fosta Miss Moscova au devenit părinți.

Vestea divorțului dintre fostul rege al Maleziei și fosta Miss Moscova a surprins cel puțin la fel de mult ca vestea nunții, la sfârșitul anului trecut, mai ales că Rihanna a tot dat asigurări în ultima vreme că este foarte fericită în mariajul ei de poveste.

Certificatul de divorț, înregistrat cu data de 1 iulie, a fost făcut public de presa din Kuala Lumpur.

Muhammad V, a abdicat la începutul acestui an. A fost pentru prima oară când un monarh al acestei țări a renunțat la tron înainte de încheierea mandatului de cinci ani. Fostul rege nu a precizat la vremea respectivă care a fost motivul renunțării la tron, însă decizia a fost pusă în legătură cu imaginile cu ”sex în piscină” dintr-un reality show la care participase la un moment dat noua lui soție.

Vestea că Sultanul Muhammad V de Kelentan (50 de ani) s-a căsătorit cu Rihanna Oksana Voevodina (27 de ani) în capitala Rusiei s-a propagat prin intermediul rețelelor sociale la sfârșitul anului trecut, în noiembrie. Regele își luase ”liber” două luni învocând motive medicale.

Divorțul, pronunțat prin rostirea de trei ori a cuvântului ”talak”

Conform certificatului făcut public, divorțul a fost pronunțat prin rostirea de trei ori a cuvântului ”talak”, cea mai severă formă de divorț din lumea islamică, cu caracter ireversibil. Data divorțului trecută pe certificat este 22 iunie. Acesta a fost pronunțat în Singapore. Fiul cuplului s-a născut cu numai o lună mai devreme, la 21 mai.

Cei doi s-au căsătorit la începutul lunii iunie, anul trecut, în cadrul unei ceremonii musulmane private. Imaginile care au ajuns pe rețelele sociale sunt de la o a doua petrecere de nuntă, organizată la Moscova, într-o sală de concerte.

image
image
image
image
image
image
lumnare aprinsa slujba de inviere biserica jpeg
echinoctiul 2019 primavara jpeg
ninsori si ger in martie getty jpg
copii calatorie avion jpg
3 lacul ursu jpg jpeg
Mesaje de la ingeri pentru zodii  Ce nativi sunt binecuvantati pana in toamna ghinionul nu se atinge de ei jpg
cirese 250 lei kg jpg
japoneza shutterstock 1824440588 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net