Prințul Philip al Marii Britanii a fost internat din nou în spital, înainte de Crăciun

printul-philip-spital.jpg

Prințul Philip al Marii Britanii a fost internat în spital înainte de Crăciun
Foto:Getty

Prinţul Philip, ducele de Edinburgh, a fost internat din nou în spital pentru a primit tratament ca măsură de precauţie pentru o afecţiune medicală preexistentă, a anunţat Palatul Buckingham.

Soțul Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii se afla la casa familiei din Norfolk când a fost transportat la Spitalul King Edward VII din Londra pentru a fi ţinut sub observaţie şi pentru tratament, se arată într-un comunicat publicat de Palatul Buckingham.

Prințul Philip a fost din nou internat în spital

„Internarea este o măsură de precauţie, la recomandarea medicului Alteţei Sale Regale”, se arată în comunicat. Internarea vine după ce acesta nu a fost văzut la dineul ținut de către soția sa la Palat, câteva surse susținând încă de atunci că ar fi vorba de starea de sănătate precară a Prințului consort.

Prințul Philip a fost anul acesta implicat într-un accident rutier care putea avea urmări grave. Soțul Majestății Sale, în vârstă de 97 de ani, care este prea în vârstă să mai poată conduce, atât pentru siguranța sa, dar și cea a altora, a făcut mai multe victime în momentul coliziunii mașinii sale: o femeie și-a rupt încheietura, o altă persoană a fost spitalizată, iar un copilaș de doar 9 luni putea să își piardă viața.

Deși Philip și-a cerut iertare în mod public, întâmplarea nu a făcut decât să confirme fragilitatea Prințului consort, care se retrăsese deja din viața publică, mai devreme de incident, în luna august. Prinţul Philip s-a retras din viaţa publică în august 2017, deşi a mai apărut ocazional la diverse evenimente, atunci când sănătatea a fost de partea sa și i-a permis. 

 

Loading...
 
 

Citește și