Prințul William și Kate Middleton, șoferi pentru cei trei copii! Au mers la dineul de Crăciun al Reginei

william-george.jpg

Prințul William și fiul lui cel mare, Prințul George, ajungând la cina de Crăciun oferită de Regina Elisabeta a II-a
Foto: Profimedia

Întotdeauna s-a spus despre Ducii de Cambridge că, în ciuda titlurilor nobiliare de care se bucură, în viața de zi cu zi cei doi sunt oameni cu picioarele pe pământ, demonstrând adesea acest lucru.

De la călătoriile cu avionul de linie, la comun, până la ieșitul în oraș cu mămicile de la școală, Kate și William par pur și simplu să nu știe cum e să fii cu nasul pe sus. Cei doi părinți nu au foarte multe pretenții nici atunci când vine vorba de ieșirile la întâlnirile cu restul membrilor familiei regale britanice.

Dacă v-ați fi închipuit că Ducii se deplasează cu limuzina sau cu șofer personal măcar, v-ați înșelat, având în vedere că aceștia au fost surprinși de paparazzi în timp ce conduceau personal mașina cu care au mers la dineul de Crăciun ținut de Regina Elisabeta a II-a, la Palatul Buckingham.

profimedia-0488774703.jpg

Kate a ajuns într-o mașină separată, cu Prințesa Charlotte și Prințul Louis
Foto: Profimedia

Ducii de Cambridge au condus personal la dineul de Crăciun oferit de Regina Elisabeta a II-a

Ducele și Ducesa de Cambridge și-au dus personal cei trei micuți, pe Prințul George, Prințesa Charlotte și mezinul Prințul Louis, la cina de Crăciun organizată de străbunica lor în fiecare an, unde familia se reunește. William a ajuns cu fiul lui cel mare, în vârstă de 6 ani, George, care a stat într-un scaun special destinat pentru copii chiar pe locul din față, lângă tatăl lui, care a condus, iar Kate și-a făcut apariția cu ceilalți doi micuți, într-o mașină separată. La plecare însă, familia a ales să împartă aceeași mașină. 

profimedia-0488780766.jpg

Prințul George
Foto: Profimedia

Acest eveniment a trezit unele speculații cu privire la relația celor doi, însă experții regali susțin că cel mai probabil Ducii au venit din locuri diferite și au decis să se vadă direct la locația unde a fost ținut dineul de Crăciun. De asemenea, alegerea respectivă ar fi putut avea la bază și motive de securitate, având în vedere că ambii Duci au venit însoțiți de un ofițer regal anul acesta, chiar dacă în 2018 au decis să se prezinte doar cu dădaca copiilor la eveniment.

profimedia-0488769456.jpg

La eveniment a fost văzut și Prințul Andrew, fiul cel mic al Reginei Elisabeta a II-a
Foto: Profimedia

Pe lângă Ducii de Cambridge, printre alte fețe regale care au mai fost văzute și fotografiate ajungând la Palat, în Londra, se numără Prințul Charles, Camilla, Prințesele Camilla și Beatrice și chiar și Prințul Andrew, pe care se pare că familia a decis să îl susțină în cele din urmă, după scandalul sexual în care a fost implicat.

S-a crezut inițial că Andrew va fi decăzut complet din drepturi și nu va mai fi invitat la evenimentele oficiale, după ce Regina l-a sfătuit să se retragă o perioadă din viața publică, în urma acuzațiilor de sex cu o minoră ce i-au fost aduse în urma prieteniei sale cu Jeffrey Epstein.

Marii absenți ai adunării au fost, așa cum au și anunțat de altfel, Prințul Harry și Meghan Markle, care se pare că nu sunt tocmai în relații atât de strânse cu familia lor în ultima perioadă. Cei doi au decis să se retragă o perioadă de la îndatoririle regale, în afara Marii Britanii, pentru a petrece mai mult timp cu bebelușul lor, Archie, potrivit Daily Mail. 

De asemenea, nici Prințul Philip, soțul Reginei Elisabeta a II-a, în vârstă de 98 de ani, nu a fost văzut la eveniment, acesta petrecându-și majoritatea timpului în Norfolk momentan.

 

 

 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1