Prima Doamnă a SUA, Jill Biden, mesaj puternic pe sacou, la G7. De ce a fost comparată cu Melania Trump

jill-biden-joe-biden-gettyimages-12333733901.jpg

Jill și Joe Biden
foto: GettyImages

Jill Biden, Prima Doamnă a Statelor Unite, a transmis un mesaj puternic la sosirea sa în Cornwall, la summitul G7. Soția preşedintele american Joe Biden a purtat literela ”LOVE” pe sacou, relatează AFP, citată de News.ro. Mesajul contrastează puternic cu cel afișat de Melania trump, în iunie 2018.

Cele patru litere puteau fi citite pe spatele unui sacou pe care l-a purtat în timpul unei scurte plimbări, joi, împreună cu soţul său, preşedintele american Joe Biden, premierul britanic Boris Johnson şi soţia acestuia Carrie Johnson.

jil-biden-melania-trump-foto_afp_000_9bu4tl.jpg

Melania Trump, în 2018, Jill Biden, în 2021
foto: AFP

Întrebată despre alegerea sa vestimentară, Jill Biden a declarat că vrea să aducă un mesaj pozitiv din America. ”Este important ca oamenii să simtă că există unitate între toate ţările (membre G7) şi să existe speranţă după acest an de pandemie” covid-19, a declarat ea. ”Joe şi cu mine abia aşteptăm să întâlnim toată lumea la G7”, anunţa ea.

jill-biden-joe-biden-gettyimages-1233373390.jpg

Cuplul Biden, alături de Boris și Carrie Johnson
foto: GettyImages

Melania Trump și mesajul controvesat de pe jachetă

Mesajul lui Jill Biden a fost cu atât mai remarcat, cu cât contrastează cu cel ales de precedenta Primă Doamnă Melania Trump, purtat tot pe o haină. Într-o vizită, în iunie 2018, la frontiera cu Mexicul, Melania Trump a purtat o haină pe care se putea citi "I really don't care, do u?" (”Mie chiar nu-mi pasă. Ţie?”). În urma uneipolemici pe care a declanşat-o, soţia miliardarului republican a explicat ulterior că aceste cuvinte erau destinate ”oamenilor şi presei de stânga care mă critică”. ”Vreau să le arăt că nu-mi pasă”, denunţa ea.

Joe Biden, prima vizită în străinătate în calitate de preşedinte al SUA

Preşedintele SUA Joe Biden a sosit în Marea Britanie, miercuri seară, la bordul Air Force One, înainte de summit-ul G7 din Cornwall. El a ajuns la baza RAF Mildenhall din Suffolk, începând prima sa călătorie în străinătate ca preşedinte al SUA. Joe Biden o vizitează duminică pe regina Elizabeth a II-a, la Castelul Windsor.

Citește și:

Alegeri SUA 2020. Cine este Jill Biden, profesoara care l-a salvat pe Joe Biden după moartea primei soții

Melania Trump și Jill Biden: cine a câștigat războiul ținutelor la prima dezbatere electorală

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1