Melania Trump și Jill Biden: cine a câștigat războiul ținutelor la prima dezbatere electorală

Ultima actualizare:
Melania Trump și Jill Biden au zâmbit tot timpul și și-au copleșit soții cu gesturi tandre
Melania Trump și Jill Biden au zâmbit tot timpul și și-au copleșit soții cu gesturi tandre

Prima dezbatere electorală televizată dintre principalii candidați la Casa Albă a fost încinsă nu doar pe scenă, ci și în boxele susținătorilor. Soțiile celor doi, Melania Trump (50 de ani) și Jill Biden (69 de ani), au încercat să transmită un mesaj prin ținutele alese. Melania Trump a apărut într-un costum cu pantaloni Dolce & Gabbana, în vreme de Jill Biden a reciclat o rochie de mătase cu un detaliu franjurat în față.

Nimic nu a fost lăsat la voia întâmplării într-o cursă electorală atât de strânsă precum cea de anul acesta pentru fotoliul de la Casa Albă. În prima lor dezbatere televizată, Donald Trump și Joe Biden au apelat la toate armele din dotare, de la argumentele susținute de cifre până la injurii și acuzații la limita decenței.

În boxa susținătorilor, soțiile au încercat și ele să adune puncte importante, cu gesturi tandre, zâmbete cuceritoare și, mai ales, prin ținutele alese.

Melania Trump și-a asortat masca de protecție cu cămașa
Melania Trump și-a asortat masca de protecție cu cămașa

Melania Trump și-a făcut apariția într-o ținută Dolce & Gabbana, un costum negru cu dungi subțiri albe, format din taior cambrat, cu revere ample, și pantaloni creion, care i-au lăsat gleznele dezgolite. Actuala primă doamnă și-a completat ținuta cu o cămașă albă, de asemenea cambrată, pe care a purtat-o descheiată la primii doi nasturi.

Jill Biden a ales o rochie din mătase verde închis
Jill Biden a ales o rochie din mătase verde închis

Așa cum ne-a obișnuit, Melania a ales o pereche de pantofi cu tocul foarte înalt, semnați de Christian Louboutin. În ansamblu, o ținută scumpă, în nota stilistică obișnuită a primei doamne, pe care a cheltuit puțin peste 4.000 de dolari: costumul Dolce & Gabbana costă 3.340 de dolari, în vreme ce pantofii costă 695 de dolari.

O ținută de femeie activă, pe care Melania a purtat-o toată ziua, de la îmbarcarea în Air Force Oane, pentru călătoria în Cleveland, până seara, la dezbaterea televizată.

De celalaltă parte, Jill Biden a preferat să recicleze o ținută clasică, elegantă, pe care a mai purtat-o de două ori, în 2017, la gala The Children Illumination, desfășurată la Muzeul de Istorie Naturală a Americii, și anul acesta, în februarie, în cadrul unei apariții la postul de televiziune MSNBC.

Este vorba despre o rochie din mătase verde închis, cu mâneci lungi, asimetrică în partea de jos și cu un detaliu franjurat în față. Jill Biden și-a accesorizat ținuta cu o geantă plic neagră și o pereche de pantofi din piele lăcuită, negri cu barete crem, împodobite cu ținte.


    Jill Biden a ales o rochie din mătase verde închisfoto: Getty Images
Jill Biden a ales o rochie din mătase verde închisfoto: Getty Images

Dacă cele două femei au ales ținute diametral opuse pentru această dezbatere, a xistat totuși un element comun: masca de protecție. Prima doamnă a ales o mască albă, în ton cu cămașa, în vreme ce soția candidatului democrat a purtat o mască verde închis, exact aceeași nuanță cu rochia.

Citește și:

Melania Trump, lecție de stil în China. Le-a dat din nou peste nas designerilor americani

Donald Trump și Joe Biden, dezbatere cu scântei

Donald Trump şi Joe Biden s-au întâlnit, pentru prima oară faţă în faţă, cu 35 de zile înaintea unor alegeri americane prezidenţiale foarte tensionate. Dezbaterea a fost una marcată de întreruperi şi insulte. Biden l-a numit clovn şi ”cel mai rău preşedinte pe care l-a avut America” pe adversarul său, în timp ce Trump a exclamat: ”Nu e nimic inteligent la tine, Joe!"

Între subiectele aflate pe agenda dezbaterii s-au aflat pandemia de COVID-19, Curtea Supremă de Justiţie, economia, problemele rasiale, violenţa, bilanţurile politice ale celor doi candidaţi şi ”integritatea scrutinului”.

image
image
image
image
image
image
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net