Grecia. Purtarea măştii în supermarketuri devine obligatorie şi pentru clienţi, şi pentru personal

grecia-gettyimages-1212607460.jpg

Magazin din Atena, Grecia
foto: Guliver / GettyImages

Purtarea măştii în supermarketuri devine obligatorie începând de sâmbătă (18 iulie), în Grecia, atât pentru pentru clienţi, cât şi pentru personal, decizia fiind luată vineri seară, pentru a preveni răspândirea COVID-19, anunță News.ro.

Secretarul general al Comerţului şi Protecţiei Consumatorilor Panagiotis Stampoulidis a anunţat pe Twitter că decizia a fost luată de Comitetul Naţional pentru Protekarea Sănătăţii Publice, relatează keeptalkinggreece.com.

“Utilizarea măştilor în supermarketuri de către angajaţi şi clienţi este obligatorie”, a scris secretarul general. Potrivit informaţiilor furnizate de Ministerul Dezvoltării, decizia a fost semnată vineri şi intră în vigoare de sâmbătă. Grecia a înregistrat o creştere a numărului cazurilor de COVID-19 de la începutul acestei luni, nu doar din cauza turiştilor, ci şi ca urmare a relaxării în ceea ce priveşte măsurile de protecţie împotriva noului coronavirus.

Numărul cazurilor de COVID-19 din Grecia a ajuns vineri (17 iulie), la 3.964, după ce au fost înregistrate alte 28 de îmbolnăviri, 16 fiind în rândul turiştilor. Vineri a fost consemnat şi un deces, bilanţul ridicându-se la 194.

Citește și:

Alţi patru turişti români din Grecia, confirmaţi cu coronavirus

Surpriza urâtă pe care au trăit-o zeci de români, la granița cu Grecia. Și-au ratat vacanța!

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1