Cine e femeia de culoare care a moderat dezbaterea prezidențială din SUA. Trump a lăudat-o

Ultima actualizare:

    Kristen Welker a moderat dezbaterea electorală dintre Donald Trump și Joe Bidenfoto: Getty Images
Kristen Welker a moderat dezbaterea electorală dintre Donald Trump și Joe Bidenfoto: Getty Images

Dacă e să ne încredem în reacțiile de pe rețelele sociale, singurul câștigător al dezbaterii prezidențiale din SUA, dintre Donald Trump și Joe Biden, a fost moderatoarea Kristen Welker. Jurnalista NBC a fost lăudată la scenă deschisă și de președintele Trump, cel care în trecut a criticat-o fără rețineri, spunându-I că e ”groaznică și nedreaptă”.

„Apropo, respect mult forma în care gestionaţi asta (dezbaterea - n.r.), trebuie s-o spun”, i-a transmis Trump lui Kristen Welker în mijlocul dezbaterii cu contracandidatul său democrat Joe Biden, luând pe toată lumea prin suprindere.

Președintele SUA nu este cunoscut drept un fan al jurnalistei în vârstă de 44 de ani, care a devenit corespondent NBC la Casa Albă în 2011, iar în prezent este comoderator al show-ului ”Weekend Today”. Dimpotrivă, Donald Trump i-a transmis nu o dată jurnalistei că este ”groaznică și nedreaptă cu el”. La sfârșitul dezbaterii de joi însă, Trump a lăudat-o pe Kristen Welker pentru ”profesionalismul” ei.

Welker a crescut în Philadelphia, Pennsylvania, și a absolvit Universitatea Harvard în 1998. Este doar a doua femeie de culoare aleasă să conducă o dezbatere electorală, după jurnalista ABC Carole Simpson, care a moderat dezbaterea dintre Bill Clinton și George HW Bush în urmă cu 28 de ani, în 1992, conform BBC.

Nu doar actorii dezbaterii au fost încântați de prestația lui Welker, ci și spectatorii, care au trasnsmis nu mai puțin de 125.000 de tweet-uri laudative.

Melania Trump, criticată pentru o atitudine rasistă față de Beyonce

O înregistrare secretă a unei conversaţii dezvăluie că prima doamnă a Statelor Unite, Melania Trump, a fost uimită de faptul că revista Vogue a decis să o aleagă pe Beyoncé pentru o copertă din 2018 şi că un fotograf de culoare a realizat fotografia pentru coperta ediţiei din luna septembrie a aceluiaşi an.

În înregistrarea obţinută de NBC, soţia preşedintelui american spune: „Anna (Wintour, n.r.) i-a dat coperta ediţiei din septembrie a Vogue - total, total, total, cu totul -  lui Beyoncé. A angajat un fotograf de culoare şi este primul fotograf de culoare care face o copertă pentru Vogue”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Thassos, Grecia FOTO Shutterstock
prosoape jpeg
christian al VII lea jpeg
camera hotel png
Pestera Craniilor png
soferii in masina webp
Brezoi poza mare jpg
lacat bucatarie roman marea britanie 67958100 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net