Melania Trump, șocată că Beyonce a apărut pe o copertă Vogue. Conversația înregistrată pe ascuns a stârnit revoltă

melania-trump-avion.png

Melania Trump
Foto: EPA

O înregistrare secretă a unei conversaţii dezvăluie că prima doamnă a Statelor Unite, Melania Trump, a fost uimită de faptul că revista Vogue a decis să o aleagă pe Beyoncé pentru o copertă din 2018 şi că un fotograf de culoare a realizat fotografia pentru coperta ediţiei din luna septembrie a aceluiaşi an.

În înregistrarea obţinută de NBC, soţia preşedintelui american spune: „Anna (Wintour, n.r.) i-a dat coperta ediţiei din septembrie a Vogue - total, total, total, cu totul -  lui Beyoncé. A angajat un fotograf de culoare şi este primul fotograf de culoare care face o copertă pentru Vogue”.

Înregistrarea datează din iulie 2018 şi a fost făcută de Stephanie Winston Wolkoff, care era prietenă a Melaniei Trump. Declaraţia a fost făcută după ce prima doamnă şi Winston Wolkoff, fostă prietenă şi consilieră care a lucrat un deceniu la Vogue, au discutat despre plecarea unor editori importanţi de la revistă.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tyler Mitchell (@tylersphotos) on

Ediţia din septembrie 2018 a făcut istorie, fiind prima pentru care un fotograf afro-american, Tyler Mitchell, a realizat fotografia pentru copertă. Beyoncé a spus la acel moment că vede asta drept o ocazie de a oferi mai multe oportunităţi artiştilor de culoare.

Într-un comunicat, purtătoarea de cuvânt a lui Trump a atacat-o pe Winston Wolkoff - care a scris cartea „Melania and Me: The Rise and Fall of My Friendship with the First Lady" - însă nu a abordat direct remarcile legat de cântăreaţă. „Narcisimul ei nu cunoaşte limite, această femeie este o impostoare”, a transmis Stephanie Grisham. „Aceste înregistrări audio sunt alese cu mâna şi prezentate fără context. Să îi fie ruşine pentru această încercare continuă de asasinare a caracterului şi ruşine NBC pentru că abordează această bârfă”.

Un reprezentant al lui Beyoncé a refuzat să comenteze.

Remarcile Melaniei Trump despre coperta cu Beyoncé au fost făcute în una dintre şase conversaţii telefonice înregistrate, care au avut loc între februarie şi iulie 2018 şi care durează mai mult de şase ore.

Winston Wolkoff a început să înregistreze discuţiile cu Melania Trum după ce i-a fost cerut să plece de la Casa Albă în mijlocul unui control privind cheltuielile făcute de Comitetul Prezidenţial de Inaugurare, din care ea a făcut parte.

Melania Trump a fost discretă de când deţine rolul de primă doamnă a SUA, însă în înregistrările dezvăluite recent ea apare destul de asemănătoare preşedintelui Donald Trump.

Spune despre jurnalişti că sunt proşti, îi descrie pe democraţi ca obraznici şi consideră că soţul ei este „cel mai popular preşedinte republican din toate timpurile”.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1