Atribuţiile regale înainte de orice! Prinţul Harry, prezent la un eveniment, deşi Meghan poate naşte oricând

Ultima actualizare:
Mama lui Meghan Markle a şocat atunci când şi-a făcut apariţia la nunta regală având un piercing în nas
Mama lui Meghan Markle a şocat atunci când şi-a făcut apariţia la nunta regală având un piercing în nas

Casa Regala a Marii Britanii aşteaptă cu nerăbdare să îl primească în sânul său pe primul copil al prinţului Harry, iar presa internaţionale speculează dată în care micuţul sau micuţa va vedea pentru prima dată lumea înconjurătoare. În ciuda nenumăratelor zvonuri care au tot circulat, se pare că bebeluşul se lasă aşteptat, iar viitorul tătic este sigur că naşterea nu va avea loc duminică, 28 aprilie, căci a plecat de la reşedinta Frogmore Cottage pentru a fi spectator al unui maraton organizat în scop caritabil.

Prinţul Harry i-a luat pe toţi cei prezenţi prin surpindere atunci când şi-a făcut apariţia la ediţia cu numărul 39 al maratonului caritabil care are loc anual în Londra. Ducele de Sussex s-a întâlnit cu voluntarii care s-au ocupat de organizarea competiţiei sportive, a urmărit concursul şi a decernat medaliile marilor câştigători. Aşa cum ne-a obişnuit, prinţul Harry a făcut baie de mulţime şi a împărţit zâmbete călduroase tuturor. Prezenţa ducelui de Sussex la acest eveniment indică faptul că naşterea fiului său nu se va produce atât de curând precum specula presa internaţională, relatează dailymail.co.uk.

Ce i-a surprins pe reporterii publicaţiei Mirror a fost declaraţia prinţului Harry. “Nu am telefonul cu mine, aşadar dacă naşte Meghan probabil că voi veţi fi cei care vor afla primii, a spus carismaticul duce de Sussex”, pe un ton glumeţ.  În timp ce Harry se află la maratonul organizat în memoria atacului terorist de la Christchurch, Meghan Markle nu a părăsit reşedinţa Frogmore Cottage, iar alături de ea se află mama sa, Doria Ragland, cea care a ţinut prima pagina a ziarelor atunci când a apărut la nunta regală având un piercing în nas.

Meghan Markle şi prinţul Harry vor deveni părinţi în luna aprilie
Meghan Markle şi prinţul Harry vor deveni părinţi în luna aprilie

Meghan Markle distruge bariere şi unele dintre convenţiile Casei Regale

Meghan a şocat lumea când Palatul Kensington a confirmat sarcina sa, deoarece, la acea vreme, ea şi prinţul Harry se aflau în a doua zi a primului lor turneu în postură de cuplu căsătorit. Vizita a inclus opriri în care era prezent virusul Zika, ce poate provoca defecte la naştere. Potrivit palatului, Meghan şi Harry au consultat doctorii în privinţa călătoriei lor.


    Meghan Markle şi prinţul Harry vor deveni părinţi în luna aprilie Foto:GettyImages
Meghan Markle şi prinţul Harry vor deveni părinţi în luna aprilie Foto:GettyImages

Turneul în străinătate cu bebeluşul în aşteptare este tot o încălcare a tradiţiilor regale. Mai mult decât atât, spre deosebire de alte membre ale familiei regale, Meghan Markle a spus unei admiratoare că trebuie să nască în aprilie, în timpul unei vizite la Birkenhead, în ianuarie. Kate Middleton, şi alte femei din casa regală nu au vorbit nciodată despre când avea să le vină sorocul. Înainte ca Meghan să spună că va naşte în aprilie, oficial se anunţase doar că bebeluşul Sussex va veni pe lume la primăvară.

Citeşte şi

Iată cele 6 moduri prin care Meghan Markle şi prinţul Harry au încălcat tradiţiile venirii pe lume a unui bebeluş regal

Meghan Markle vs. Kate Middleton – Duelul stilurilor

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net