Meghan Markle vs. Kate Middleton – Duelul stilurilor

2-2-768x561.jpg

Dantela se regăsește des în garderoba lor
foto: Getty Images
Citeste tot despre: 

Numele Meghan Markle e pe cale să devină sinonim cu Prințul Harry. De când Palatul Kensington a confirmat relația dintre cei doi, toți ochii sunt ațintiți asupra ei.

Are un stil modern, dar în același timp elegant, știind să combine foarte bine o fustă creion cu o cămașă office, dar și o rochie sexy cu pantofi stiletto. Meghan trece acum prin ce a trecut Kate cu ani în urmă, când a trebuit să își adapteze stilul personal, extrem de fresh, cutumelor Casei Regale. Dar iată că stilul lor nu este foarte diferit, iar actrița din serialul „Suits” nu va avea prea multe bătăi de cap la acest capitol, căci revistele de profil o trec deja la rubrica „bine îmbrăcate”.

Dantela este prefarata amândurora, la fel ca și designerul Diane von Furstenberg, care a creat multe dintre ținutele lor. La Kate putem observa lungimea acceptată în cazul aparițiilor publice, în timp ce Meghan emană senzualitate, alegând o variantă mult mai scurtă. 

9-1-768x622.jpg

Albul este preferat de amândouă
foto: Getty Images

Albul este una dintre nuanțele recomandate la Casele Regale. Simbol al purității, aceasta are diferite abordări în cazul celor două. În timp ce Kate alege rochii lungi sau midi, în general cu mâinile acoperite, Meghan își permite să apară în salopete stylish sau în rochii deasupra genunchilor.

Vezi pe www.okmagazine.ro ce alte ținute asemănătoare au purtat cele două!

Loading...

Citește și