Iată cele 6 moduri prin care Meghan Markle şi prinţul Harry au încălcat tradiţiile venirii pe lume a unui bebeluş regal

Ultima actualizare:

    Meghan Markle şi prinţul Harry sunt amândoi rebeliFoto: GuliverGetty Images
Meghan Markle şi prinţul Harry sunt amândoi rebeliFoto: GuliverGetty Images

Meghan Markle şi prinţul Harry au încălcat cu bună ştiinţă tradiţiile venirii pe lume a unui bebeluş regal. Amândoi sunt rebeli şi nu le place să le dicteze cineva ce să facă.

Meghan Markle (37 de ani) şi prinţul Harry (34 de ani) nu vor să facă decât după capul lor când vine vorba de venirea pe lume a primului lor bebeluş, încălcând tradiţiile casei regale fără remuşcări. Faptul că sunt atât de rebeli, a determinat-o re Regina Marii Britanii, Elisabeta a II-a să ia măsuri. Astfel, Meghan şi prinţul Harry ar putea să fie trimişi să trăiască şi să muncească în Africa după naşterea copilului lor. Iată cele 6 moduri prin care Meghan Markle şi prinţul Harry au încălcat tradiţiile venirii pe lume a unui bebeluş regal

De ce a căzut în dizgraţie Meghan Markle?

Meghan Markle a încălcat din nou tradiţia regală! Suma record plătită pentru o pereche de cercei

1.Petrecerea copilului în New York

Petrecerea copilului lui Meghan Markle este prima de acest fel care s-a făcut pentru un bebeluş din familia regală britanică. Astfel de petreceri pentru nou-născuţi fac parte din tradiţiile americane. La petrecerea organizată pentru copilul lui Meghan au participat numai prietene apropiate, între care s-au numărat tenismana Serena Williams şi soţia actorului George Clooney, avocata Amal Clooney.

2. Doar câteva poze

Kate Middleton i-a prezentat pe cei trei copii ai ei pe treptele de la Aripa Lindo a Spitalului St. Mary, unde s-au născut, o tradiţie care datează de la regretata prinţesă Diana. Dar Meghan şi prinţul Harry au anunţat deja că nu vor respecta această tradiţie. Fanii nu trebuie să o aştepte pe Meghan pe treptele spitalului, aşa cum s-a întâmplat când au aşteptat-o pe Kate. Totuşi, palatul are în plan să anunţe când ducesa de Sussex va fi în travaliu. La câteva zile de la naşterea primului lor copil, Meghan şi Harry vor lua parte la o şedinţă foto cu bebeluşul la Castelul Windsor.

3. Bebeluşul în străinătate

Meghan a şocat lumea când Palatul Kensington a confirmat sarcina sa, deoarece, la acea vreme, ea şi prinţul Harry se aflau în a doua zi a primului lor turneu în postură de cuplu căsătorit. Vizita a inclus opriri în care era prezent virusul Zika, ce poate provoca defecte la naştere. Potrivit palatului, Meghan şi Harry au consultat doctorii în privinţa călătoriei lor. Turneul în străinătate cu bebeluşul în aşteptare este tot o încălcare a tradiţiilor regale.

4. Al treilea trimestru de sarcină aglomerat

Începând cu turneul din octombrie, Meghan a avut un program incredibil de încărcat după ce a anunţat că este însărcinată. Ea a călătorit şi în Maroc, când era gravidă în şapre luni, contrar tradiţiilor. Au trebuit să fie luate măsuri speciale pentru protejarea ei în străinătate.

5. Mutarea de la Palatul Kensington

La câteva luni după ce s-a anunţat că Meghan Markle şi prinţul Harry se mută la Frogmore Cottage, acest lucru chiar s-a înfăptuit la începutul lunii aprilie. Ducele şi ducesa de Sussex vor fi primii membri ai familiei regale care trăiesc acolo după decenii.

6. A vorbit despre soroc

Spre deosebire de alte membre ale familiei regale, Meghan Markle a spus unei admiratoare că trebuie să nască în aprilie, în timpul unei vizite la Birkenhead, în ianuarie. Kate Middleton, şi alte femei din casa regală nu au vorbit nciodată despre când avea să le vină sorocul. Înainte ca Meghan să spună că va naşte în aprilie, oficial se anunţase doar că bebeluşul Sussex va veni pe lume la primăvară. Meghan Markle şi prinţul Harry au încălcat tradiţiile venirii pe lume a unui bebeluş regal în cel puţin cele şase moduri descrise mai sus.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net