Îngropat de viu sub un munte de cioburi

Ultima actualizare:

"Am făcut o singură repetiţie înainte de acest experiment, dar atunci a fost numai o acoperire parţială cu cioburi", a declarat pentru Click! Arvat. Tânărul speră ca performanţa pe care a stabilit-o sâmbătă, la Piatra Neamţ să fie înregistrată în Cartea Recordurilor.

Pentru a ajunge la astfel de performanţe, fachirul se antrenează zilnic. Totul a început cu pasiunea pentru iluzionism, pe care a descoperit-o pe când avea 10 ani şi colecţiona cărţi despre acest domeniu.

„Atunci mama s-a gândit că mă mai cuminţesc pentru că eram destul de obraznic şi m-a înscris la un curs de iluzionism. Am stat şi în Moscova şi acolo am învăţat de la cei mai buni iluzionişti ai lor", îşi aminteşte cascadorul.

La 18 ani a vrut mai mult şi s-a apucat de cascadorii. Deşi şi-a rupt dinţii după ce a sărit 50 de metri de pe un pod, fiind legat cu cătuşe, Arvat spune că nu ar renunţa la cascadorii şi că nu are limite.

Citeşte şi:Reghecampf a călcat în picioare o femeie fachir!13 km de foc, sârmă ghimpată, cioburi şi noroi, în concursul «Tough Guy» - VIDEOÎngropată de vie la 16 ani pentru că vorbea cu băieţi - VIDEOA murit îngropat sub un mal de pământ

„Frică îmi e. Numai un prost nu simte frica. Până să mă mut în România am mai încercat tot felul de lucruri. Acum patru ani am stat îngropat în lut zece ore şi am reşit să dorm 17 ore sub apă, respirând printr-un tub", a mai povestit Arvat.

image

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
pinguin chinstrap istock jpg
Joe Biden in timpul discursului din 7 martie 2024 Foto EPA EFE jpg
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net