Îngropat de viu sub un munte de cioburi

Citeste tot despre: 

Fachirul Arvat (31 de ani), din Republica Moldova, s-a scufundat, sâmbătă seara, într-un acvariu cu 580 de kilograme de cioburi şi a stat în el 3 ore şi 10 minute. El a povestit pentru Click! peripetiiţe-record pe care şi le-a trecut în palmares de când era copil.

"Am făcut o singură repetiţie înainte de acest experiment, dar atunci a fost numai o acoperire parţială cu cioburi", a declarat pentru Click! Arvat. Tânărul speră ca performanţa pe care a stabilit-o sâmbătă, la Piatra Neamţ să fie înregistrată în Cartea Recordurilor.

Pentru a ajunge la astfel de performanţe, fachirul se antrenează zilnic. Totul a început cu pasiunea pentru iluzionism, pe care a descoperit-o pe când avea 10 ani şi colecţiona cărţi despre acest domeniu.

„Atunci mama s-a gândit că mă mai cuminţesc pentru că eram destul de obraznic şi m-a înscris la un curs de iluzionism. Am stat şi în Moscova şi acolo am învăţat de la cei mai buni iluzionişti ai lor", îşi aminteşte cascadorul.

La 18 ani a vrut mai mult şi s-a apucat de cascadorii. Deşi şi-a rupt dinţii după ce a sărit 50 de metri de pe un pod, fiind legat cu cătuşe, Arvat spune că nu ar renunţa la cascadorii şi că nu are limite.

Citeşte şi:
Reghecampf a călcat în picioare o femeie fachir!
13 km de foc, sârmă ghimpată, cioburi şi noroi, în concursul «Tough Guy» - VIDEO
Îngropată de vie la 16 ani pentru că vorbea cu băieţi - VIDEO

A murit îngropat sub un mal de pământ

„Frică îmi e. Numai un prost nu simte frica. Până să mă mut în România am mai încercat tot felul de lucruri. Acum patru ani am stat îngropat în lut zece ore şi am reşit să dorm 17 ore sub apă, respirând printr-un tub", a mai povestit Arvat.
Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1