A murit îngropat sub un mal de pământ

Ultima actualizare:

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Dobrogea" al judeţului Constanţa, Florin Stoica, de 31 de ani, din Hârşova, a mers, joi, cu alte persoane, să scoată cărămizi din pereţii subsolului unei clădiri dezafectate, când un mal de pământ s-a prăbuşit peste el. Una dintre persoanele aflate cu Stoica a apelat imediat Serviciul 112, iar la faţa locului au fost trimise mai multe echipaje ale Serviciului de Ambulanţă şi ale Poliţiei, precum şi zece subofiţeri de la Staţia de Pompieri Hârşova, cu trei autospeciale.

În timpul acţiunii de căutare şi salvare a persoanei prinse sub malul de pământ, s-a produs o nouă surpare a terenului, iar pământul a căzut pe unul dintre pompierii aflaţi în misiune, acoperindu-l până la mijloc.

Segentul major Vasile Purice a fost scos imediat de celelalte cadre ale ISU "Dobrogea", i s-a acordat primul ajutor medical de urgenţă, ulterior fiind transportat la Spitalul Hârşova. Pompierul a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral acut deschis, plagă care a necesitat două copci.

Misiunea de căutare a bărbatului prins de surparea iniţială a malului de pământ a durat aproximativ patru ore, iar în sprijinul echipajelor de intervenţie a fost adus şi un excavator de la Primăria Hârşova.

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net