Modestă și nu prea! Regina Letizia, rochie de 100 £, dar cercei de 5.700 £

regina-letizia-rochie-100-lire.jpg

regina letizia rochie massimo dutti si cercei chanel
Regina Letizia a purtat o rochie de 100 de lire şi cercei Chanel de 5.700 de lire
foto: Hepta

Este unul dintre cei mai îndrăgiţi monarhi din lume şi le dă clasă multora atunci când vine vorba de stil. Vorbim despre frumoasa regină a Spaniei care este recunoscută pentru ţinutele moderne, elegante şi deloc piperate. Se pare însă că nevasta lui Felipe investeşte în bijuterii. Recent, Letizia a apărut cu o rochie de 100 £, însă preţul cerceilor sărea de 5.700 £.

A apărut cu rochiţe sub 100 de lire sterline (circa 520 de lei) şi mulţi o îndrăgesc tocmai pentru faptul că ştie să se îmbrace cu gust fără să cheltuie mii de euro. Totuşi, Regina Letizia (46 de ani) nu e nici pe departe atât de modestă când vine vorba de bijuterii.

regina-letizia-salamanca.jpg

regina letizia in salamanca spania
Regina Letizia a bifat o nouă apariţie impecabilă
foto: Hepta

 

Zilele trecute, nevasta regelui Felipe al VI-lea a participat la un eveniment în Salamanca, Spania. Letizia a purtat o rochie Massimo Dutti, care în magazin costă 122,95 lire, o sumă modică pentru un monarh. Rochiţa albă cu buline albastre i-a stat minunat Letiziei, iar cureaua neagră i-a scos în evidenţă talia subţirică.

Regina Letizia, rochie de 100 £, dar cerceii de 5.700 £

regina-letizia-cercei-chanel.jpg

regina letizia in salamanca spania
Nevasta lui Felipe al VI-lea investeşte în bijuterii
foto: Hepta

 

Ţinuta a fost completată cu o pereche de cercei Chanel, în valoare de 5.700 £, scrie Daily Mail. Aşadar la un calcul rapid, apariţia Letiziei a costat peste 5.800 de lire (peste 30.000 lei), fără a mai pune la socoteală pantofii, cureaua şi clutchul de piele. Regina a optat pentru un look natural, şi-a lăsat părul pe spate şi a avut un machiaj discret.  

 

 

 

 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1