Regina Letizia, în sandale de 100 € la o ședință foto. Cum s-au îmbrăcat fiicele ei

regina_letizia_leonor_sofia.jpg

regina letizia impreuna cu printesele leonor si sofia
Regina Letizia și Prințesele Leonor și Sofia, la ședinața foto de la reședința de vară a familiei regale spaniole
foto: Hepta

Regina Letizia și Regele Felipe al Spaniei au participat zilele acestea la ședința foto tradițională de la reședința de vară a familiei regale spaniole, din Palma de Mallorca, împreună cu cele două fiice ale lor, Leonor și Sofia. Letizia a purtat o pereche de sandale 100% spaniole, în valoare de numai 100 de euro.

Pentru ședința foto tradițională de la Palacio Real de La Almudaina din Palma de Mallorca, Letizia a combinat o rochie scumpă de la Hugo Boss cu o pereche de sandale cu platformă de la brandul spaniol Mint & Rose, care pot fi achiziționate în acest moment la reduceri, cu mai puțin de 100 de euro.

regina_letizia.jpg

regina letizia impreuna cu regele felipe si printesele leonor si sofia
Regina Letizia, Regele Felipe și Prințesele Leonor și Sofia au participat la ședința foto tradițională din Palma de Mallorca
foto: Hepta

 

Cunoscută pentru stilul ei desăvârșit, imitat în toată lumea, Regina Letizia a Spaniei le-a transmis, cu siguranță, fiicelor ei gustul vestimentar și pasiunea pentru brandurile locale. Prințesa Leonor (12 ani) și Prințesa Sofia (11 ani) au strălucit la aceeași ședință foto în rochii Zara și Massimo Dutti, branduri spaniole accesibile publicului larg.

printesa_leonor_printesa_sofia.jpg

printesa leonor si printesa sofia
Pințesa Leonor (stânga) a ales o rochie albastră de la Zara, iar Prințesa Sofia (dreapta), o rochie Massimo Dutti
foto: Hepta

 

Celor trei li s-a alăturat Regele Felipe, care a purtat jeanși și o cămașă albă cu dungi fine albastre, cu mânecile suflecate, semn clar că familia regală a Spaniei a intrat oficial în vacanță.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1