A iertat-o pentu incidentul cu mama sa! Regele Felipe este topit după Letizia

Ultima actualizare:

    Letizia a avut o apariție impecabilăfoto: Hepta
Letizia a avut o apariție impecabilăfoto: Hepta

Regele Felipe al VI-lea al Spaniei (50 de ani) și regina Letizia (45 de ani) sunt unii dintre cei mai iubiți monarhi din lume, iar povestea lor de iubire ar putea fi oricând scenariu de film.

Regele Spaniei a trecut rapid peste incidentul neplăcut de săptămâna trecută, când soția și mama sa au avut o altercație în public. Cei doi monarhi au fost prezenți zilele trecute la un eveniment organizat de Caixa Bank, cea mai mare bancă de economii și a treia entitate financiară ca mărime din Spania.

Eleganți și cu zâmbetul pe buze, cei doi s-au sorbit din priviri, iar Felipe a ascultat cu interes discursul ținut de soția sa.


    Letizia și Felipe au două fete împreunăfoto: Hepta
Letizia și Felipe au două fete împreunăfoto: Hepta

În ziua de Paște, regina Letizia și soacra sa, regina Sofia, au fost protagonistele unei scenete bizare. În imaginile surprinse de fotoreporterii se vede cum soţia regelui Felipe al Spaniei i se adresează răspicat soacrei sale şi vrea să-i îndepărteze mâna de pe una dintre fetele ei. Regina Sofia încerca să-şi îmbrăţişeze nepoatele şi să se lase fotografiată alături de ele.

Regele Felipe a intervenit la timp și spiritele s-au calmat, însă reacția Letiziei n-a rămas netaxată. Presa locală a scris că atitudinea ei a fost una extrem de agresivă și a reamintit că fosta jurnalistă și mama regelui Felipe nu s-au înțeles niciodată bine.

Felipe și Letizia s-au căsătorit la 22 mai 2004 la Madrid. Cuplul are două fete: Infanta Leonor de Todos los Santos a Spaniei (12 ani) şi Infanta Sofía de Todos los Santos a Spaniei (10 ani).

Vezi aici incidentul dintre Letizia și soacra sa

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net