Viviana Sposub le răspunde cârcotașilor care spun că e prea sexy pentru ”Vorbește lumea”

viviana_sposub_la_vorbeste_lumea_alexandra_putanu.jpg

viviana sposub la vorbeste lumea
Viviana Sposub prezintă ”Vorbește lumea” alături de Adela Popescu și de Cove
foto: Alexandra Putanu

În primele zile petrecute la ”Vorbește Lumea”, Viviana a avut parte de câteva reacții negative din partea fanilor emisiunii. Aceștia au criticat vestimentația brunetei, spunând despre ea că are un stil prea sexy pentru acest format. În exclusivitate pentru Click!, Viviana le-a răspuns cârcotașilor și a vorbit despre relația cu cei doi colegi de la ”Vorbește lumea”, Adela și Cove.

Viviana Sposub a dezvăluit, în exclusivitate pentru Click!, cum a ajuns să fie coprezentatoare la Pro TV, dar și ce părere are despre comentariile negative ale celor care i-au criticat aparițiile sexy pe micile ecrane. Vestea că va prezenta ”Vorbește lumea” i-a încurcat puțin Vivianei planurile de vacanță. Frumoasa brunetă s-a întors din vacanța din Cipru mai devreme, pentru a începe noul job la Vorbește Lumea.

 • Click!: Cum te simți în noua echipă de la Pro TV?

Viviana Sposub: Mă simt excelent, așa cum se vede și pe fața mea. Sunt foarte fericită și foarte pusă pe treabă.  Îmi place mult în noua echipă, mai ales că mă simt foarte bine alături de Adela și de dragul meu Cove. Echipa este una extraordinară. Aș putea spune că am schimbat atmosfera în emisiune. Am și rubricile mele, avem și momente împreună. Eu spun că suntem într-o formulă foarte potrivită.

 • Cu cine te înțelegi mai bine? Cove sau Adela?

Avem relații diferite. Cu Adela vorbesc despre machiaj și haine. Cove îmi dă sfaturi despre televiziune. Am foarte multe de învățat de la el.

 • La finalul lunii iunie ți-ai dat licența la SNSPA, iar la fix două luni, ai revenit pe micile ecrane la emisiunea ”Vorbește lumea” de la Pro TV. Cât timp ai avut să te pregătești pentru noul proiect?

Totul s-a întamplat foarte repede, nici nu am avut timp să realizez. Am primit un telefon, am mers la Pro TV. Cei de acolo mă urmăriseră dinainte. Am fost acolo, am vorbit. Desigur că a trebuit să dau și o probă. A trebuit să realizez un material. Proba a fost cu de toate. Producătorilor le-a plăcut foarte mult materialul. Nu știam dacă am luat proba. Am plecat în vacanță cu emoții, iar apoi am primit telefonul și mi s-a spus: "De luni vii în echipa noastră!". M-am bucurat foarte tare. Mi-am luat bilet de avion să mă întorc. M-am întors duminică, ca să ajung luni la "Vorbește Lumea". Am fost foarte fericită. Puteau să mă cheme oricând, că veneam. Am fost tare încântată de propunerea aceasta, pentru că îmi place mult emisiunea, îmi place formatul.

viviana_sposub_la_absolvirea_faculatii_snspa.jpg

viviana sposub la absolvirea facultatii
Viviana Sposub la absolvirea facultății
foto: arhivă personală

 

 • În primele săptămâni, oamenii au criticat prezența ta de la ”Vorbește lumea”. Care este părerea ta?

Întotdeauna vor fi și păreri pozitive, și păreri negative. Cu siguranță, nu mă așteptam la valul acesta de comentarii negative din partea oamenilor, pentru că eu mereu am dat ce am avut mai bun și am vrut să fiu mereu cu zâmbetul pe buze.

 • Publicul ți-a criticat stilul vestimentar, care este diferit de cel al Adelei.

Nu este foarte diferit. Deși Adela este mămică a doi băieți extraordinari, este foarte sexy. Dar am observat că publicul ușor-ușor a început să asimileze această informație. M-am bucurat și de mesaje foarte frumoase de susținere.

viviana_sposub_-_miss_boboc_in_adolescenta.jpg

viviana sposub miss boboc in liceu
Viviana Sposub a fost Miss Boboc în liceu
foto: arhivă personală

 

 • Ești la ”Vorbește lumea” de aproape o lună. Cum s-a schimbat viața ta de când ai început acest nou proiect?

Viața mea s-a schimbat foarte mult. Zilnic sunt la program, trebuie să mă trezesc și să mă duc în platou. Viața mea s-a mai schimbat și prin faptul că primesc zilnic foarte multe mesaje de la oamenii care mă urmăresc. Se întâmplă chiar să mă oprească lumea pe stradă. Până acum nu eram obișnuită cu așa ceva. Nu am fost pregătită psihic pentru așa ceva.

 • La ce oră te trezești ca să ajungi în emisiune?

În prima săptămână eram foarte emoționată și mă trezeam în fiecare dimineață la 6, dar pe parcurs mi-am dat seama că nu am nevoie de chiar atât de multă pregătire, mă machiez și mă aranjez acasă, apoi vin în platou.

 • Care este trucul tău în ceea ce privește machiajul?

Trucul este că am gene fir cu fir și atunci îmi este mai ușor, pentru că nu mă mai machiez în zona ochiului și mă concentrez mai mult pe machiajul feței. Și sprâncenele mi le fac singură. Eu mă machiez și mă coafez singură. În acest domeniu trebuie să fiu întotdeauna pregătită.

 • Înainte de a intra în televiziune ai devenit cunoscută în mediul online prin sketch-urile pe care le-ai filmat cu vloggeri precum Matei Dima, Ionuț Rusu etc. Mai continui acest proiect?

Da. Filmez în continuare. Eu întotdeauna am fost pasionată de actorie. Cu siguranță, sketch-urile dau culoare vieții mele. Și eu am făcut vlogging în liceu. Atunci mă pasiona foarte tare domeniul acesta. În prezent mă concentrez doar pe televiziune.

 • Ce mesaj ai pentru oamenii care te urmăresc, cei care te admiră, dar și cei care nu te admiră?

Eu sunt foarte fericită că am ocazia să apar de luni până vineri în fața voastră. Sper să ne simțim cu toții bine, să râdem, să glumim. Eu vreau să aduc voie bună... de asta m-au angajat (râde).

 

Citește și:

Cine e bruneta sexy, de la Antena 1, care a devenit colegă cu Adela Popescu la «Vorbește lumea»

Când se întoarce Adela Popescu la PRO TV, la emisiunea «Vorbește lumea»

Loading...

Citește și

 • Viviana Sposub (22 ani), prezentatoare rubricii ”Meteo”, de la Antena 1, nu mai face parte din echipa ”Observator”, veste tristă pentru fanii ei, care zilnic îi admirau decolteul apetisant, dar și chipul de păpușă: “A venit momentul să-mi iau rămas bun de la echipa Observator.

 • Prezentatorul emisiunii “Vorbeşte lumea”, de la Pro TV, Gabriel Coveşanu, a împlinit marţi 44 de ani. Actorul s-a serbat dimineață, pe platourile emisiunii, alături de Adela Popescu și de invitați. Cove a cunoscut celebritatea în urmă cu 19 ani, pe vremea când era asistentul Andreei Marin, la TVR 1. Între timp, a lucrat și la alte televiziuni, dar a devenit și tătic de băieți.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1