Uite cum se menţine Cove slab de 10 ani!

14_4-col-cove-slab.jpg

Gabriel Coveseanu

De zece ani, prezentatorul emisiunii ”Mă însoară mama”, de la PRO TV, reuşeşte să vadă acelaşi număr de kilograme pe cântar. În 2008, Gabriel Coveşeanu cântărea 95 de kilograme, însă a reuşit să slăbească 14 kilograme cu ajutorul unui program alimentar pe care îl păstrează şi acum.

În 2008, simpaticul actor Gabriel Coveşeanu (43 de ani) prezenta emisiunea ”Accepţi sau nu”, de la Kanal D, unde punea în joc câştiguri fabuloase.

Zoom
Înainte 95 kg - Cove avea burtică şi era mai rotunjor la faţă

 

Pe-atunci avea 33 de ani şi aproape o sută de kilograme, care păreau şi mai multe din cauza faptului că, aşa cum se ştie, televizorul îngraşă. Nu doar aspectul fizic îl deranja pe atunci, ci şi faptul că se mişca greu şi risca să aibă probleme de sănătate, aşa că, într-o bună zi, a pus lacăt pe frigider şi a decis să slăbească. Ce-i drept, cu ajutorul unui regim alimentar care s-a transformat ulterior într-un mod de viaţă.

Zoom
Acum 81 kg - Vedeta a scăpat de “aripioare” şi de “colăcei”

 

Astfel, în câteva luni, el a reuşit să dea jos 14 kilograme, cu mese regulate. ”Am mâncat la ore fixe, iar după ora 20.00 nu mai mâncam nimic. Am slăbit 3-4 kilograme într-o săptămână. Dimineaţa mănânc două felii de pâine cu puţină brânză. La prânz, carne cu salată, iar seara, un bol de supă”, a spus Gabriel Coveşeanu. Iată că şi acum, după zece ani, Cove reuşeşte să aibă puţin peste 80 de kilograme şi să se menţină suplu doar cu alimentaţia corectă, căci de sport nu se poate ţine, având în vedere că este ocupat cu două emisiuni la PRO TV: ”Mă însoară mama”, difuzată în fiecare luni, de la ora 20.30 şi “Vorbeşte lumea”, difuzată de luni până vineri, de la ora 10.30. ”Nu mai apuc să merg la sală. Alimentaţia e baza, oscilez între 80 şi 85 de kilograme”, a spus Cove pentru Click! 

loading...
Loading...

Citește și