Virgil Anastasiu, fostul soț al Corinei Chiriac, a murit. A fost singurul bărbat care a dus-o pe solistă la altar

virgil_anastasiu_fost_sot_corina_chiriac.jpg

virgil anastasiu fost sot corina chiriac
Virgil Anastasiu, fostul soț al Corinei Chiriac, a murit la Gura Râului, lângă Sibiu, acolo unde locuia
Foto: arhivă personală

Virgil Anastasiu, singurul bărbat care i-a pus verigheta pe deget Corinei Chiriac, a murit în dimineața zilei de luni, 22 iulie. Avea 58 de ani, cu 11 mai puțin decât solista care i-a fost soție vreme de câțiva ani.

Virgil Anastasiu a avut un parcurs fulminant în lumea afacerilor. În 1986, pentru a scăpa de regimul comunist, a fugit în SUA, acolo unde a ajuns să conducă mai multe companii, să preia idei, pe care, mai târziu, le-a materializat în România. Vestea morții lui a căzut ca un trăsnet asupra celor care-l cunoșteau și care-l știau liniștit acolo unde se retrăsese de câțiva ani, la Gura Râului, lângă Sibiu, notează starsibian.ro.

Cum l-a cunoscut Corina Chiriac pe Virgil Anastasiu

virgil_anastasiu_fost_sot_corina_chiriac.jpg

virgil anastasiu
Virgil Anastasiu
Foto: arhivă personală

 

Corina Chiriac și Virgil Anastasiu s-au cunoscut în America, la un restaurant românesc și s-au căsătorit în Las Vegas.

”În America am stat câţiva ani, am lucrat ca agent imobiliar, câştigam cât să o duc bine, nu neapărat foarte bine. Acolo m-am şi măritat cu Virgil, care se născuse în Constanţa. Ne-am întors în România când am aflat că părinţii noştri s-au îmbolnăvit”, a mai adăugat solista. Cei doi au fost căsătoriţi în perioada aprilie 1993- iunie1997.

În 2010, Virgil Anastasiu spunea despre Corina Chriac: "Era soţia perfectă. Cuminte, casnică, avea grijă de gospodărie, făcea curat, mă aştepta cu mâncare. Sunt mândru că am fost singurul soţ al Corinei Chiriac”. Acesta a dat și detalii despre prima lor întâlnire: "Am invitat-o să danseze cu mine dar m-am adresat la persoana a II-a. Ea a ridicat din sprânceană şi a trebuit să-mi corectez comportamentul pentru a mă adapta cerinţelor ei de protocol ca să reuşesc să construiesc o relaţie. M-am îndrăgostit pentru că arăta bine, era inconfundabilă, era Corina. O iubeam pe Corina, eram mândru dar sigur că nu asta era neapărat cartea de vizită cu care doream eu să mă prezint. Eram un specialist în cu totul alt domeniu, nu doar soţ al Corinei. Ne-am trezit într-o dimineaţă şi am descoperit că deşi ţinem enorm unul la celălalt, nici unul nu reprezentam idealul pentru celălalt. Corina îşi dorea probabil un bărbat care să-i acorde mai multă atenţie, care să aibă un program mai redus. Iar eu îmi doream o soţie care să participe mai activ la viaţa mea mondenă. N-am părăsit-o pentru o femeie mai tânără, aşa cum au spus gurile rele".

De ce a divorțat Corina Chiriac de Virgil Anastasiu

Artista a povestit, într-un interviu la Kanal D, motivul pentru care a ajuns la divorţ: ”Bărbaţii suferă de nevoia absolută de putere. Unul dintre motivele pentru care m-am căsătorit târziu şi am divorţat repede a fost şi acela de a nu intra la un fals stăpân. De a nu mă lăsa de bunăvoie la dispoziţia unui bărbat care-şi varsă frustrările personale sau profesionale pe mine. De a nu fi minţită, cu o gelozie jucată, pentru a fi manipulată în cele mai nevinovate intenţii de a trăi civilizat!”. 

Virgil Anastasiu
 

 

Loading...

Citește și

  • Corina Chiriac (66 de ani), interpreta pieselor de succes ”Strada Speranţei”, ”Inima ta” sau ”O clipă de sinceritate”, a vorbit, zilele trecute, la emisiunea ”La radio cu Andreea Esca”, de la Europa FM, despre unica ei dragoste neîmplinită. N-a pronunţat numele bărbatului, doar a şoptit că e străin, însă toată lumea ştie că marea ei iubire a fost celebrul artist ceh Karel Gott.

  • Corina Chiriac, Karel Gott, tinute sexy, regim comunist, Epoca de Aur, relatii amoroase, Ceausescu, TVR, amintiri

    Corina Chiriac ( 66 de ani), interpreta pieselor de succes ”Strada Speranței”, ”Inima ta” sau ”O clipă de sinceritate, a vorbit , zilele trecute, la emisiunea ”La radio cu Andreea Esca”, de la Europa FM, despre unica ei dragoste neîmplinită. N-a pronunţat numele bărbatului, doar a şoptit că e străin, însă toată lumea ştie că marea ei dragoste a fost artistul ceh Karel Gott.