Corina Chiriac împlinește 69 de ani! Iubirile care i-au marcat viața

12-13-vedete-2-col-corina-chiriac.jpg

corina chiriac
Corina Chiriac va cânta la Sala Palatului, în cadrul concertului organizat de Nicolae Botgros

Corina Chiriac a fost, în tinerețe, una dintre cele mai dorite femei din România. Pe vremea lui Ceaușescu a rupt inimile multor bărbați. Cele două mari iubiri ale artistei au fost Ovidiu Lipan Țăndărică și celebrul artist ceh, Karel Gott, un interpret divinizat în țara sa. Mâine, de Sfântul Dumitru, celebra artistă împlineşte vârsta de 69 de ani.

Corina Chiriac împlineşte mâine, 26 octombrie, de Sf. Dumitru, vârsta de 69 de ani. Recunoscută pentru melodiile pentru care le-a lansat,”Strada Speranței”, ”Inima ta” sau ”Mama, doar mama”, Corina a făcut furori în Epoca de Aur şi cu repertoriul, şi cu prezenţa ei. Cu un șarm special și cu o frumusețe răpitoare, interpreta a rupt inimile bărbaților, fiind una dintre cele mai iubite românce de pe vremuri. Nu are copii, s-a căsătorit o singură dată, la 43 de ani, la Las Vegas, în august 1993, cu omul de afaceri Virgil Anastasiu, (de care s-a despărțit  patru ani mai târziu), dar s-a dedicat în întregime muzicii.

Tot în anii tinereții, artista s-a iubit cu un artist de talie internațională, celebrul Karel Gott, acum în vârstă de 77 de ani, adorat la vremea respectivă în toată Europa. Corina l-a cunoscut pe Karel la un festival de muzică din Cehoslovacia, iar la scurt timp cei doi formau un cuplu. Interpretul avea mare succes la femeile frumoase, iar nurii Corinei nu l-au lăsat indiferent. Și cu el artista noastră a fost la un pas de căsătorie. Corina Chiriac a făcut mult timp naveta în Republica Cehoslovacia, țara natală a iubitului ei, atât pentru concerte, cât și pentru a se întâlni cu acesta. Nu a fost să fie însă nici de data aceasta, unii speculând că la originea rupturii s-ar aflat oficialii comuniști de la București.

c312-13-vedetete-virgil.jpg

Virgil Anastasiu

La un pas de căsătorie cu Țăndărică

Însă Corina a fost la un pas de căsătorie și cu Ovidiu Lipan Țăndărică, alături de care a trăit o poveste de dragoste pasională la începutul carierei, dar relația lor a fost mediatizată abia în anii ‘90. Peste ani, Țăndărică spunea că îi pare rău că nu a cerut-o de soție pe Corina.

8-vedetete-foto-2-2-col-tandarica.jpg

Ovidiu Lipan Țăndărică era un cuceritor în tinerețe, însă nici acum nu se dezice
Loading...

Citește și

  • Corina Chiriac (66 de ani), interpreta pieselor de succes ”Strada Speranţei”, ”Inima ta” sau ”O clipă de sinceritate”, a vorbit, zilele trecute, la emisiunea ”La radio cu Andreea Esca”, de la Europa FM, despre unica ei dragoste neîmplinită. N-a pronunţat numele bărbatului, doar a şoptit că e străin, însă toată lumea ştie că marea ei iubire a fost celebrul artist ceh Karel Gott.

  • corina chiriac

    La finalul lunii aprilie, Corina Chiriac (68 de ani) ne dădea o veste neplăcută. Un accident aparent banal i-a dat de furcă solistei, care a fost nevoită să se deplaseze cu un cadru şi să stea cu piciorul bandajat, după ce a căzut pe scări. În iulie, artista a scăpat de repausul impus şi a revenit pe scenă, iar acum lucrează de zor pentru a doua ei mare dragoste după muzică, televiziunea.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1