VIDEO Andreea Ibacka radiază după ce a născut. Cu cine seamănă fetiţa ei şi a lui Cabral

cabral-andreea-ibacka.jpg

Cabral și Andreea Ibacka au devenit părinții unei fetițe
Foto Instagram

Marţi, 12 martie, Andreea Ibacka (33 de ani) a făcut furori la prima ei apariție la un eveniment monden, după naştere. Soția lui Cabral arată de nota 10, iar rolul de mămică parcă a întinerit-o.

Andreea Ibacka arată senzaţional la doar 3 luni de când a devenit mămica unei fetiţe, care va primi la botez numele Namiko. La evenimentul monden la care a participat marţi, 12 martie, aniversarea unui salon de coafură din mall Promenada, Andreea s-a întreţinut cu o altă mămică, Roxana Ciuhulescu, cea care în iulie 2018 a născut un băieţel.

andreea-ibacka.jpg

andreea ibacka
Aşa arată Andreea Ibacka la 3 luni după ce a născut
foto: Click!

Zgârcită până acum cu amănuntele din viața personală, Andreea Ibacka ne-a povestit despre experiența de a fi mămică pentru prima oară. ”Mi se pare cel mai frumos copil din lume. Am zis ca nu o sa fiu o mamă disperată, să postez poze non stop cu copilul. Dar orice gângurește, orice face mi se pare o minune. Nici nu am născut-o bine, că toată lumea din familie se bătea să spună cu cine seamănă. Tata a zis clar seamănă cu mine. Nu are ochii albaștri ca mine, dar genele mele tot le are”, ne-a spus Andreea.

namiko-fiica-andreea-ibacka-cabral.jpg

namiko
Andreea ibacka spune că Namiko seamănă cu ea
foto: arhivă personală

Soția lui Cabral și-a revenit în timp record după naştere. ”Am luat doar câteva kilograme. Am fost norocoasă. La două săptămâni de la naştere le-am şi dat jos. Când am fost însărcinată, pofteam la murături, acum aş mânca tone de ciocolată. Mă ajută mult mama și soacra mea. Nu vrem deocamdată bonă”, ne-a mai spus Andreea.

 

Loading...

Citește și