Roxana Ciuhulescu a născut un băieţel de ziua soţului ei! Este al doilea copil al vedetei

ciuhulescu.jpg

roxana ciuhulescu burtica gravida 8 luni
Roxana şi-a pictat burtica pentru un pictorial înainte de a naşte
Foto: arhivă personală

Aşteptarea a luat sfârşit pentru Roxana Ciuhulescu. Joi dimineaţă, de ziua soţului ei, Silviu Bulugioiu, fosta prezentatoare Pro Tv a adus pe lume un băieţel perfect sănătos. A născut prin cezariană, iar bebeluşul a cântărit 4.260 grame şi a măsurat 53 de centimetri.

Dis de dimineaţă Roxana Ciuhulescu şi Silviu Bulugioiu s-au prezentat la o clinică privată din Capitală, unde vedeta s-a internat pentru a-l aduce pe lume pe fiul ei Cezar Ioan. Pentru cea de-a doua naştere, blonda a optat pentru operaţie cezariană. Bebeluşul a primit nota zece din partea medicilor. Băieţelul a cântărit peste 4 kilograme şi a măsurat 53 de centimetri la naştere, arătând că îşi moşteneşte mămica la capitolul înălţime. Încărcată de emoţii, Roxana a apucat să scrie câteva rânduri înainte de a intra în sala de operaţie. 

roxana_si_silviu.jpg

roxana ciuhulescu silviu bulugioiu
Roxana şi Silviu au ajuns foarte devreme la clinică
foto: captură video

"Astăzi aniversez două evenimente esențiale ale vieții mele. Primul este echilibrul pe care l-am descoperit în tot ce înseamnă existența mea, este omul care mi-a redat fericirea. Este ziua lui de naștere și îi dau în dar, în afară de toată iubirea mea, cel de-al doilea eveniment. Azi vom deveni părinții unui băiat. Iar aceste două mari bucurii completează perfect fericirea noastră. A întregii noastre familii. La mulţi ani, iubitule, și abia aștept să ne cânte Cezar urările mai pe seară!”, a notat vedeta, care abia dacă a reuşit să închidă un ochi toată noaptea.  

Roxana Ciuhulescu mai are o fetiţă Ana Cleopatra din mariajul anterior cu Mihai Ivănescu. 

loading...
Loading...

Citește și

  • Deși are o căsnicie fericită alături de nou ei partener, Silviu Bulugioiu, cu care este și însărcinată, Roxana nu renunță la lupta cu fostul partener de viață, Mihai Ivănescu, pentru partajul bunurilor celor doi.

  • Pe 26 februarie a recunoscut oficial ceea ce Click! a anunţat încă din luna decembrie. Roxana Ciuhulescu (39 de ani) a povestit pe blog-ul ei despre sarcină, dar şi despre bărbatul care a ajutat-o să zâmbească din nou după divorţ, Silviu Bulugioiu.

  • adelina pestritu roxana ciuhulescu

    Roxana Ciuhulescu a pornit numărătoarea inversă! Au mai rămas 4 zile până la marea întâlnire cu băieţelul ei, iar emoţiile cresc de la o oră la alta. Vedeta a organizat recent o întâlnire între prieteni, ocazie cu care a primit multe cadouri pentru bebeluşul din burtică. Roxana Ciuhulescu este programată să nască prin cezariană, la 12 iulie, chiar de ziua soţului ei, Silviu Bulugioiu.

  • roxana ciuhulescu

    Pe ultima sută de metri cu sarcina, Roxana Ciuhulescu este la fel de activă ca înainte! Vedeta se antrenează în continuare la sala de fitness, unde face exerciţii uşoare şi dansează de zor. Pentru că se apropie marea întâlnire cu băieţelul ei, fiind însărcinată în 8 luni, Roxana a vrut să aibă amintiri frumoase din perioada de sarcină, aşa că şi-a pictat într-un mod haios burtica.