Tunată și mașina, și stăpâna. Anda Adam și-a transformat total bolidul de 150.000 de euro

madinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa_1.jpg

Anda, în atelierul auto

Nonconformista cântăreață Anda Adam (40 ani) și-a făcut singură un cadou scump, de ziua ei, în urmă cu trei luni. Mai exact, și-a achiziționat un BMW i8, o mașină de fițe, pentru care a scos din buzunar nu mai puțin de 150.000 de euro. Dar ea a decis să o și personalizeze, ca să nu mai fie o alta ca a ei, în trafic, iar rezultatul i-a lăsat mască pe fani.

Anda s-a pozat în atelierul auto. Anda este căsătorită cu Sorin Andrei, de cinci ani, și au o fetiță, Evelin,  în vârstă de 4 ani și jumătate. 

Anda Adam și-a luat un bolid în martie

“Pentru ea a fost o perioadă bună din punct de vedere financiar, a făcut bani în aceste trei luni și din linia de haine, și de costume de baie, pe care le promovează pe conturile sociale”, ne-au spus surse din apropierea vedetei. Anda și-a achiziționat în martie o mașină superbă, un BMW I8 Hybrid. ”Noua ei jucărie”, cum o numește artista, care va apărea și în videoclipul care va fi lansat în curând.  

anda_adam_1.jpg

anda adam
Anda Adam şi Boier Bibescu au lansat o nouă piesă
Foto Arhivă personală

Anda Adam arată ca o puștoaică la 40 de ani 

Pe 27 aprilie Anda Adam a schimbat prefixul. Artista a împlinit 40 de ani, dar arată ca o puștoaică. Pentru cei care o știu voluptuoasa, cu forme, ei bine, artista a reușit să și le păstreze, deși a ajuns la 56 kg.

anda_adam_1.png

anda-adam
Anda Adam, extrem de sexy
Foto: Instagram

Pozele de pe rețelele sociale sunt dovada faptului că se simte super bine în pielea ei. În costume de baie sexy sau în lenjerie intimă, Anda face furori pe Instagram, iar fanii o complimentează.

 

Citeşte şi 

Ce viață are fratele Andei Adam în Australia. El și iubita lui sunt cuplul perfect pe Instagram

Anda Adam: «Am ajuns la greutatea din liceu!» Cele mai sexy poze în lenjerie intimă

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1