Ce viață are fratele Andei Adam în Australia. El și iubita lui sunt cuplul perfect pe Instagram

vlad-adam-sotie-australia.jpg

Ce relație frumoasă are Vlad Adam, fratele Andei Adam, cu soția lui, Melanie
Foto Instagram

Anda Adam are un frate și o cumnată cu care se poate mândri! Vlad, „bărbatul familiei” Adam și fratele solistei, s-a însurat de curând cu aleasa inimii sale, alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste în Australia.

Pentru a-i fi alături în marea zi celui alături de care a copilărit și cu care și-a împărțit jucăriile, Anda și-a anulat câteva concerte și a zburat către destinația unde Vlad urmează, probabil, să își întemeieze și o familie alături de partenera lui de viață. 

Imaginile de la ceremonia de căsătorie a cuplului i-au emoționat pe admiratorii vedetei, care nu știu însă că cei doi își petrec și zilele obișnuite la fel de amorezați unul de celălalt, pozele de pe rețelele lor de socializare fiind grăitoare în acest sens. Vlad locuiește de peste 10 ani în Australia, unde are o firmă de servicii de design auto. Tot acolo și-a cunoscut și aleasa inimii, pe Melanie, iar la doi ani de la marea întâlnire i-a cerut și mâna acesteia. 

Fratele Andei Adam și iubita lui, de nedespărțit și pe rețelele de socializare

Vlad Adam a activat și pe post de fotomodel în Australia, asemenea iubitei lui, semn că frumusețea va rămâne cu siguranță în familie și va fi moștenită de generațiile viitoare. La acest capitol Vlad s-a gândit deja, propunându-și în viitorul apropiat să facă un copil cu soția lui.

Chiar și pe rețelele de socializare se poate observa ce relație frumasă au Vlad și Melanie, aceștia pozând mereu unul alături de celălalt, la orice pas. Cuplul petrece mult timp împreună și pare că se distreaza de minune în orice împrejurare, cei doi având și în imaginile obișnuite aceeași licărire în ochi, asemenea frumoaselor poze de la nunta lor. 

Însurățeii se pregătesc de pe acum pentru rolul de părinți având grijă de cei doi câini pe care îi au, îngrijindu-i și scoțându-i la plimbare împreună. Ce să mai, cei doi par că fac totul împreună! Mai mult decât atât, nici sora lui Vlad nu poate să stea prea departe de cumnata ei, cele două înțelegându-se, de asemenea, de minune și pozând, la rândul lor, împreună. 

 • Vlad și Melanie au multe poze adorabile împreună în mediul online
  Foto Instagram
 • Vlad Adam și-a dus iubita în fața altarului
  Foto Instagram
 • Cuplul are doi căței adorabili
  Foto Instagram
 • Cei doi sunt pasionați de fitness și merg la sală împreună
  Foto Instagram
 • Cei doi petrec mult timp împreună și fac multe activtăți unul în compania celuilalt
  Foto Instagram
 • Deși Vlad locuiește în Australia, el și Anda au o relație apropiată
  Foto Instagram
 • Foto Instagram
 • Imagine emoționantă de la nuntă
  Foto Instagram
 • Maximize

1/8
Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1