Trupul neînsuflețit al actorului Bogdan Stanoevici, depus la capela Cimitirului Bellu

bogdan_stanoevici.jpg

bogdan stanoevici
Actorul Bogdan Stanoevici a fost răpus de Covid-19 cu numai 10 zile înainte de a împlini 63 de ani
foto: arhiva personală/Facebook

Actorul Bogdan Stanoevici (62 de ani), fost ministru delegat pentru Românii de Pretutindeni și fost candidat la Președinția României, în 2019, a murit, marți, 12 ianuarie, după o grea luptă cu Covid-19. Trupul său neînsuflețit va fi depus la capela Cimitirului Bellu din București.

Bogdan Stanoevici a pierdut lupta cu boala cu doar 10 zile înainte să împlinească vârsta de 63 de ani. Era internat la Terapie Intensivă, la Institutul C C Iliescu din București. Inițial a fost depistat cu COVID-19 și internat la Spitalul Sf. Pantelimon, dar starea sănătății sale s-a agravat din cauza unei infecții nosocomiale căpătată în spital. 

Alexandra Velniciuc a anunțat că trupul neînsuflețit al regretatului actor va fi depus la capela Cimitirului Bellu vineri, 15 ianuarie, de la ora 12.00.

Bogdan Stanoevici nu credea în coronavirus și nu purta mască

La începutul lunii noiembrie, Bogdan Stanoevici declara că nu poartă mască de protecție împotriva infecției cu noul coronavirus pentru că este ”sănătos”. „Acest virus a fost creat în laborator. Nu mai există niciun fel de dubiu asupra acestei situaţii. Există brevetul înregistrat şi la Paris şi la New York. Acest virus, fiind creat în laborator, deci nefiind creat în natură, este extrem de periculos, pentru că suportă foarte multe mutaţii. Ne aflăm deja la cea de-a noua mutaţie a acestui virus. În momentul în care un virus are mai multe tulpini, cum e cazul acestui COVID-19, e evident că nu există un vaccin care să poată să acopere toate aceste mutaţii”, a afirmat Bogdan Stanoevici.

În luna mai a anului trecut, acesta a participat la un protest împotriva măsurilor anti-Covid, unde s-a pupat și îmbrățișat cu cei prezenți la demonstrație. De asemenea, acesta a refuzat să poate masca de protecție într-o conferință de presă susținută în luna noiembrie, motivând că este sănătos.

Citește și:

Viața nefardată a lui Bogdan Stanoevici, actorul răpus de virusul în care nu credea. Nu s-a însurat din iubire, dar diviniza femeile

Reacțiile artiștilor după moartea lui Bogdan Stanoevici. Monica Anghel: "Sunt șocată, speram să își revină"

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1