Reacțiile artiștilor după moartea lui Bogdan Stanoevici. Monica Anghel: "Sunt șocată, speram să își revină"

bogdan-stanoevici-monica-anghel.jpg

Bogdan Stanoevici și Monica Anghel
foto: Facebook

Actorul și politicianul Bogdan Stanoevici s-a stins din viață cu doar 10 zile înainte să împlinească vârsta de 63 de ani. Artiștii care au colaborat cu acesta, dar nu numai, îi deplâng moartea.

 ”Sunt șocată! Știam că este în spital dar am sperat că o să-și revină. Nu am cuvinte. Nenorocirea asta ne ia prietenii buni. Sunt groaznic de tristă, revoltată, mâhnită”, a declarat pentru Click! Monica Anghel. Și actorul Silviu Biriș este mâhnit. ”Dumnezeu să te ierte Bogdane, inima mea e frântă”, a scris pe Facebook, Silviu Biriș. ”Off, Doamne! Prietenul meu drag! Ce om bun si prieten am pierdut! Dumnezeu sã-l odihneascã în pace!”, a scris și Marcel Pavel.

Soprana Ozana Barabancea este și ea la fel de șocată de faptul că actorul nu și-a revenit. ”Doamne ferește! Ce nenorocire”. ”Dumnezeu să îl ridice în lumina lui! Veșnică pomenire”, a scris și interpreta Corina Chiriac la postarea lui Andrei Partoș de pe Facebook, la fel de tristă și surprinsă de moartea actorului Bogdan Stanoevici.

Bogdan Stanoevici a murit marți (12 ianuarie), la vârsta de 62 de ani. Era internat la Terapie Intensivă, la Institutul C C Iliescu din București. Inițial a fost depistat cu COVID-19 și internat la Spitalul Sf. Pantelimon, dar starea sănătății sale s-a agravat din cauza unei infecții nosocomiale căpătată în spital. 

Citește și:

Secretele lui Bogdan Stanoevici. De ce a plecat din România, în plină glorie: "Gestul lui Beligan m-a deranjat foarte tare"

Bogdan Stanoevici, în stare critică. Medicii au apelat la o procedură riscantă și complexă pentru a-l salva

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1