Ștefan Manolache, adevărul despre relația cu Eva Zaharescu. De ce s-a despărțit de ea atât de repede

stefan-manolache-eva-zaharescu.jpg

Ștefan Manolache și Eva Zaharescu au fost împreună două luni
foto: Instagram

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

În luna iulie, Eva Zaharescu, frumoasa fiică a Andreei Berecleanu, era fericită în brațele tânărului Ștefan Manolache. Iubirea n-a durat prea mult, iar afaceristul se afișează deja cu o altă iubită. Ștefan a lămurit lucrurile și a declarat că el a pus punct relației cu Eva.

Încurcate sunt căile amorului, mai ales la vârsta tumultuoasă a adolescenței. Eva Zaharescu (19 ani) a trăit o iubire scurtă cu Ștefan Manolache (29 de ani), un tânăr cu ceva mai multă experiență în lumea high life-ului dâmbovițean. El a povestit, pentru Fanatik.ro, de ce nu a rezistat mai mult relația cu superba Eva, fiica Andreei Berecleanu și a lui Andrei Zaharescu.

Ștefan Manolache: "Nu a fost cea care m-a părăsit"

”Eva Zaharescu este o tânără care nu a fost pe aceeași lungime de undă cu mine. Ne-am despărțit, să spunem, din cauza nepotrivirii de caracter. Ceea ce vă pot spune cu siguranță este însă că ea nu a fost cea care m-a părăsit, restul poate fi înțeles. Eva este, fizic, o persoană deosebită… Am avut și eu vârsta ei, am trecut și eu prin anumite experiențe, dar nu am putut rezona cu ea”, a spus, pentru FANATIK, Ștefan Manolache.

Cum a început relația cu Andreea, de la "Puterea dragostei"

Ștefan Manolache nu a pierdut timpul și a cucerit deja o altă bombă-sexy, este vorba despre Andreea, fostă concurentă la emisiunea "Puterea Dragostei", de la Kanal D. El a explicat cum li s-au intersectat drumurile. ”Eram certat cu Eva Zaharescu când am văzut-o prima oară pe Andreea. Se cazase chiar la hotelul familiei mele din Iași, avea un eveniment, cânta. Am văzut-o la hotel, mi-a plăcut, m-am interesat puțin de ea, am aflat cine este și i-am scris pe Instagram. Apoi i-am cerut numărul de telefon și am vorbit, din nou”, povestește Ștefan Manolache.

stefan-manolache.jpeg

Ștefan Manolache și Andreea, noua cucerire
foto: Instagram

”M-am împăcat cu Eva, dar lucrurile nu au mai ținut mult și m-am despărțit din motivele pe care le-am spus. În schimb, am reînceput să vorbesc cu Andreea și ne-am întâlnit la Saga Festival, iar acolo s-a aflat că suntem împreună”, spune, Ștefan Manolache, pentru sursa citată.

Citește și:

Cu cine se iubește Eva, fiica Andreei Berecleanu. Tânărul e deja tătic și a avut o relație cu Andreea Antonescu

Fiica Andreei Berecleanu s-a despărțit de iubit. Ștefan Manolache s-a cuplat cu o fată de la "Puterea Dragostei"

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5