Fiica Andreei Berecleanu s-a despărțit de iubit. Ștefan Manolache s-a cuplat cu o fată de la "Puterea Dragostei"

eva-zaharescu.jpg

Eva Zaharescu
foto: arhivă personală

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Eva Zaharescu, frumoasa fiică a Andreei Berecleanu, este din nou singură și neliniștită! Tânăra de 20 ani a încheiat relația cu Ștefan Manolache, fostul iubit la Andrei Antonescu. Și-a sărbătorit ziua de naștere cu prietenele, în timp ce afaceristul are deja o nouă relație.

Eva Zaharescu a împlinit duminică 20 de ani, prilej cu care a dat o petrecere pe cinste, într-un club de fițe din Capitală. La petrecere însă au fost invitate numai fete, iar Eva a venit singură cuc. Marele absent de la petrecere a fost chiar fostul ei iubit, Ștefan Manolache, de care tânăra s-a despărțit recent.

eva-zaharescu-stefan-manolache.jpg

Eva Zaharescu și Ștefan Manolache
foto: Instagram

Ștefan Manolache s-a cuplat cu Andreea de la "Puterea dragostei"

Eva Zaharescu și Ștefan Manolache și-au spus „Adio!” după doar trei luni de relație, așa că iubirea lor nu a durat decât o vară! Mai mult, Ștefan Manolache, fostul iubit la Andreei Antonescu, și-a creat deja un renume de fante cuceritor în showbiz, așa că nu se cădea să stea singur prea mult timp.

stefan-manolache.jpeg

Ștefan Manolache și Andreea, noua cucerire
foto: Instagram

La scurt timp după despărțirea de Eva, acesta s-a și afișat cu noua cucerire, Andreea, o fosta concurentă de la „Puterea Dragostei”,

alături de care a și postat o serie de fotografii pe rețele de socializare. Ștefan Manolache a avut mai multe relații cu femei celebre de la noi, printre care se numără Andreea Antonescu, Ioana Grama, dar și Silvia de la „Bravo, ai stil!” (Kanal D).

Citește și:

Cu cine se iubește Eva, fiica Andreei Berecleanu. Tânărul e deja tătic și a avut o relație cu Andreea Antonescu

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5