Sora cea mică a Lidiei Buble a împlinit 18 ani și e fascinantă: "E cea mai frumoasă ființă". Uite cum pozează Lorena!

surori_lidia_buble.jpg

surori lidia buble
Lidiei Buble i s-a făcut dor de surorile ei
foto: Arhiva Personală

Familia Miss. Lidia Buble mai are acasă 6 frați și 4 surori, iar fetele din familia Buble ar putea câștiga, la orice oră, un concurs de frumusețe. Mezina Lorena s-a transformat într-o domnișoară superbă, iar de curând a împlinit 18 ani. Lidia, sora ei celebră, i-a transmis un mesaj plin de dragoste.

"21.11.2002 s-a născut cea mai frumoasă ființă creată de Dumnezeu. La muuulți ani binecuvântați, dragostea mea! Te iubesc cu o dragoste nemărginită", a scris Lidia Buble pe Instagram, iar mesajul a impresionat-o pe sărbătorită. "Mulțumesc din suflet. Și eu te iubesc atât de mult, dar nu există cuvinte să exprim cât. Promit că atunci când ajungem în cer o să caut acolo cuvintele", a răspuns Lorena care, iată, este de acum majoră. Tânăra are o frumusețe naturală, exotică, iar pozele ei de pe Instagram sunt o adevărată încântare.

lorena_buble.jpg

Lorena Buble
foto: Instagram

Lidia Buble mai are 4 surori

În ordinea vârstelor, surorile Lidiei (27 de ani) sunt: Lorena Buble (18 ani), Diana Buble (22 ani), Estera Buble (29 de ani), Daniela Buble (37 de ani). „Sunt al patrulea copil al familiei Buble. Asta e ordinea: Lorena, Diana, Elisei, eu, Estera, Daniel, Corneliu, Daniela, Simion, Beniamin, Iosif. Suntem 11 cu toţii, plus 22 de nepoţi şi 354 de verişori. Mama mi-a spus că i-a fost greu cu primii trei copii, pentru că apoi ne-am crescut unul pe celălalt. Ea nu a lucrat, s-a ocupat de noi, iar tata este preot. Am locuit într-un apartament cu patru camere, din Deva, cu paturi suprapuse şi am avut cea mai frumoasă copilărie. De Crăciun şi de Paşte era ceva de vis. Ne costumam în Iosif şi Maria, în magi, ne aduceam cadouri, iar noi, fetele, făceam prăjituri cu mama”, povestea Lidia, pentru Click!

lorena-buble2.jpg

Lorena Buble
foto: Instagram

VIDEO Smerite și superbe! Lidia Buble și surorile ei cântă în biserică, iar oamenii nu se pot opri din plâns

lorena-buble1.jpg

Lorena Buble
foto: Instagram
Loading...
 
 

Citește și

  • lidia buble cristi enache idila relatie marturisiri

    O poveste pe cât de incredibilă, pe atât de frumoasă. Acum e în topurile muzicale, cu melodia „Noi simţim la fel”, dar copilăria a petrecut-o în sărăcie, în Deva, împreună cu cei zece fraţi ai ei. Până să ajungă solistă, Lidia Buble a fost nevoită să lucreze ca bonă pentru şase copii şi chiar să vândă maşini. Azi, însă, culege roadele muncii sale, căci îşi poate ajuta familia cu bani.

  • lidia buble

    S-a născut în Deva, iar acum își mai vede căminul în care a crescut numai de câteva ori pe an. În rest, Lidia Buble se plimbă prin toată România când are concerte, iar în restul timpului locuiește împreună cu Răzvan Simion în București.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1