Simona Gherghe s-a căsătorit în secret! Cum s-a desfășurat evenimentul

simona-gherghe-nunta.jpg

Simona Gherghe a oferit detalii despre nunta sa cu Răzvan Săndulescu
Foto: Arhivă personală

Simona Gherghe este o prezență discretă în spațiul media, deși aceasta se bucură de mulți admiratori și moderează una dintre cele mai urmărite emisiuni ale Antenei 1. În cadrul unui interviu recent, vedeta a dezvăluit cum s-a desfășurat unul dintre cele mai fericite evenimente din viața sa: nunta cu partenerul ei de viață, Răzvan Săndulescu. Prezentatoarea TV a povestit despre felul în care a decurs ceremonia, mărturisind că a fost o petrecere relaxată.

Simona Gherghe, care a împlinit miercuri, 31 octombrie, vârsta de 41 de ani, este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de televiziune din România, însă acest lucru nu o impiedică să fie discretă. Vedeta de la Antena 1 s-a căsătorit în secret, în cadrul unei ceremonii restrânse, încă din vara acestui an. Cum evenimentul nu a fost unul mediatizat, nu multă lume știe detalii despre modul în care s-a desfășurat marele moment din viața prezentatoarei TV.

Deși moderează una dintre cele mai urmărite emisiuni ale Antenei 1, bucurându-se de audiențe mari, motiv pentru care se bucură și de ajutorul unui nou coleg, nunta Simonei Gherghe nu a fost una mediatizată. Vedeta și partenerul ei, Răzvan Săndulescu, alături de care are și o fetiță, Ana Georgia, au dorit să organizeze o ceremonie restrânsă, departe de lumina reflectoarelor și ca camerelor de filmat.

simona-gherghe-familie.jpg

Simona Gherghe și Răzvan Săndulescu au împreună o fetiță, pe nume Ana Georgia
Foto Facebook

Simona Gherghe și Răzvan Săndulescu au organizat nunta „în secret”

Cei doi s-au căsătorit religios chiar în ziua în care fetița lor a împlinit un an, și, deși nu fost un eveniment cu mulți invitați, cadrul a fost cu siguranță unul de poveste, plin de emoții și fericire, venite din partea mirilor și a apropiaților acestora.

„Tu îi spui în secret, eu îi zic discret, cã n-am fãcut niciun efort sã nu se afle. Totul a pornit de la ziua lui Rãzvan, care e pe 4 iulie. Ne gândisem sã organizãm o micã petrecere la piscinã. Şi, dacã tot am chemat prietenii şi familia, am zis sã ne şi cununãm religios. Aşa cã asta a fost! Nimic complicat, nu m-am dat peste cap sã organizez cine ştie ce, a fost o petrecere relaxată (..) Oricum, mi-e groazã de petrecerile mari, cu sute de invitaţi, unde bieţii miri nici nu apucã sã mãnânce.. Cred cã de-asta am şi amânat atât de mult nunta, ca sã evitãm sã fie ceva tradiţional”, a dezvăluit prezentatoarea TV, într-un interviu acordat revistei Viva.

simona-gherghe-alex-velea.jpg

Alex Velea prezintă Acces Direct alături de Simona Gherghe
Foto: Antena 1

Simona Gherghe prezintă Acces Direct cu ajutorul lui Alex Velea

După ce cântărețul Alex Velea a devenit colegul de platou al Simonei Gherghe, multe persoane l-au acuzat că nu se prea pricepe în postura de prezentator. Totuși, Simona a venit rapid în ajutorul noului ei partener și a dezvăluit că își dorește să facă din el „un adevărat jurnalist”.

„M-am bucurat foarte tare pentru că eu îl știu pe Alex de foarte multă vreme, de când eram amândoi mai mici și venea la Observatorul orei 16, pe care îl prezentam atunci, și știu că îl chemam destul de des acolo. M-a și întrebat o dată de ce îl tot chemăm. (..) Alex, te testam de atunci ca să fii coprezentatorul meu. Pentru un om care nu a făcut televiziune la modul ăsta profesionist, se descurcă foarte bine. Citește prompterul mai bine decât alții care au fost de nu știu câți ani, ceea ce e wow, e foarte tare”, explica Simona Gherghe, în urmă cu puțin timp, pentru colegii de la „Xtra Night Show”.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1