Simona Gherghe, s-a întors la Acces Direct. Cum a arătat în prima zi

simona_gherghe.jpg

Simona Gherghe a revenit la Acces Direct

Simona Gherghe a revenit în platoul emisunii pe care o moderează şi a fost plină de emoţii. Vedeta i-a mulţumit Mirelei Vaida că i-a ţinut locul şi a mărturisit că, pentru Mirela, prezenţa în cadrul acestei emisiuni, nu s-a terminat.

Simona Gherghe a fost plină de zâmbete şi s-a văzut pe chipul ei că i-a fost dor de moderarea emisiunii care a adus deopotrivă zâmbete şi lacrimi în ochii publicului.

simooo.jpg

Simona Gherghe
Foto Captura video

Vedeta a fost bine pregătită pentru cazurile pe care le-a dezbătut în prima ei ediţie a emisiunii, de când s-a întors în platou şi a tratat invitaţii cu respect şi seriozitate.

”Vreau să vă mărturisesc că mă simt puţin ciudat, revin după o absenţă de nouă luni, când am născut o fetiţă.

Vreau să îi mulțumesc Mirelei Vaida, cea care a fost gazda emisiunii în timp ce eu am fost plecată. A făcut o treabă extraordinară și nu numai că a păstrat publicul emisiunii și a adus și fanii emisiunilor pe care le-a prezentat până acum. Dar nu o să stați departe de Mirela pentru că se va întoarce aici la Antena 1 cu emisiunea ei”, a declarat Simona Gherghe când a intrat în platoul tv.

Mirela Vaida i-a ţinut locul timp de nouă luni, Simonei Gherghe care a născut o fetiţă pe care a fotografiat-o aproape zilnic şi cu care s-a jucat de fiecare dată când a avut timp liber.

Loading...

Citește și

  • Aşteptarea a luat sfârşit pentru Simona Gherghe (40 de ani), gazda show-ului “Acces direct”. De azi, de la ora 17.00, ea se va întoarce la emisiunea pe care o prezenta înainte de a naşte și unde i-a ținut locul, în timpul concediului de maternitate, colega Mirela Boureanu Vaida. Pentru aceasta din urmă, Antena 1 pregătește un alt proiect, ținut momentan la secret.

  • Foto

    Simona Gherghe se va întoarce în platoul emisiunii "Acces Direct", luni, 8 ianuarie. Vedeta a mărturisit în cadrul emisiunii "Agenția VIP" cine va avea grijă de micuța Ana Georgia în lipsa ei și a spus că dorește foarte mult ca despărțirea de fiica ei să nu fie una cu lacrimi.