Simona Gherghe s-a întors cu audiențe uriașe la ”Acces direct”

simona_gherghe.jpg

simona gherghe
Simona Gherghe a revenit la ”Acces direct” la începutul anului
foto: Antena 1

Simona Gherghe a revenit cu dreptul din concediul de maternitate. Audiențele foarte bune ale emisiunii pe care o moderează reprezintă, probabil, cea mai bună dovadă pentru Simona că a făcut bine când a luat decizia de a se întoarce la muncă.

Emisiunea „Acces direct”, prezentată de Simona Gherghe, în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 17.00, la Antena 1, a fost cea mai urmărită producție de televiziune, în luna ianuarie 2018, la nivelul publicului din toată țara. Este vorba despre luna care a marcat revenirea Simonei Gherghe, în postura de prezentatoare a emisiunii difuzate de Antena 1.

Așadar, în topul producțiilor TV difuzate de posturile generaliste în prima lună a anului, “Acces direct” se află pe primul loc. În medie, pe zi, producția a fost urmărită de 1.749.000 de români. Emisiunea prezentată de Simona Gherghe la Antena 1 este urmată în clasament de “Ce spun românii” (Pro Tv) și “Exatlon România” (Kanal D).

În intervalul de difuzare a emisiunii, între orele 17 și 19, “Acces direct” a fost lider de audiență, la nivel național, surclasând atât Știrile Pro TV de la ora 17, cât și producția de divertisment “Ce spun românii”.

Simona Gherghe a devenit mama unei fetițe anul trecut, la sfârșitul lunii mai, dar a intrat în concediu încă din martie.

Loading...

Citește și

  • Foto

    Simona Gherghe se va întoarce în platoul emisiunii "Acces Direct", luni, 8 ianuarie. Vedeta a mărturisit în cadrul emisiunii "Agenția VIP" cine va avea grijă de micuța Ana Georgia în lipsa ei și a spus că dorește foarte mult ca despărțirea de fiica ei să nu fie una cu lacrimi.

  • foto

    Simona Gherghe se bucură din plin de rolul de mamă și este mai fericită ca oricând. Vedeta împărtășește momentele pe care le trăiește alături de micuța Georgia cu prietenii săi virtuali și este mirată de faptul că aceasta crește atât de repede. Vineri, 5 ianuarie, Simona a surpsins-o pe Georgia într-o ipostază tare simpatică așa că nu s-a putut abține să nu imortalizeze momentul.